Gość Anonymous Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 no to powoli sie klaruje wyjazd, wstepna przymiarka na 12-15 czerwca :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 Ja lete 6-8 czerwca na zlot MG w Mucznem. Raczej nie wydolę finansowo i z powodów małżeńskich zrobić dwóch takich długich weekendów jeden po drugim. :evil: No, ale obaczymy... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2003 i tak pewnie sie okaze, ze sam pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 Ja po 12 czerwca jestem wolny więc jak tylko będę miał jakąś kasiorke to nie pojedziesz sam:D 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 4 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ja po 12 czerwca jestem wolny więc jak tylko będę miał jakąś kasiorke to nie pojedziesz sam:D 8) kiedys znalem dziewczyne z Wegierskiej Gorki , blond , dlugie nogi ,mozna powiedziec ze wspaniala jak moje V2 ,silniczek ,zawieszenie ,linie - wszystko miala okpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 No w końcu z Węgierskiej Goorki była!! :P Więc się nie ma co dziwić ze była taka śliczna jak ja przystojny 8) :arrow: Patrz zdjęcie obok :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Red to jak :?: :!: Uderzamy w końcu na tą Austrię spacyfikować Wiedeń czy jak :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 pgr z takim ryjem jak ty to nawet z polski cie niewypuszczą :P widziałeś jakie dymy były na granicy u redwatera?? w piwnicznej?? więc z tobą to lepiej niejechać nigdzie :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Dymy były boś chciał celniczkę wziąć na kontrolę osobistą. Co innego gdybym to ja chciał to by na pewno nie stawiała oporu... wręcz przeciwnie 8) :arrow: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi