Słońce Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 czy był ktoś moze w TYM kraju??? Macie moze jakieś zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Czolem! Przejazdem, dwa dni.http://republika.pl/zbyhu1/moto/sk2.htm Piekny kraj. Naprawde. Mam wiecej fotek gdzies na dysku. Na stronce tylko pare zmniejszonych. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ech, po obejrzeniu Twoich fotek to sie rozmarzyc mozna...wakacje na motocyklu..i jechac tak przed siebie..spac pod namiotem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Piękne zdjęcia... a coś więcej?? np. ile kosztował Was prom itp.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Czolem! Siegam po notes z wyprawy...Az tak dobrej pamieci nie mam :)....A w notesie nic nie zanotowalem :|.Wydaje mi sie, ze bylo to 36E, a za most z Danii do Szwecji 16E. Prom ze Szwecji do Polski 500 koron (240zl). MZ Rider byl kilka razy w Danii, tez ma kilka fotek na swojej stronie. Link jest u mnie na www.Co jest najbardziej chyba charakterystyczny w Danii, to wiatraki. Dania ma bardzo duzy procent pozyskiwania energii z wiatru. Elektrowni wiatrowych bylo tam do cholery, co w sumie naprawde ladnie wygladalo... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi