Tomek Kulik Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Jestem z Ciebie dumny jak jasna cholera!!!Trzymaj się ciepło.Tomek. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuggi Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Jestem z Ciebie dumny jak jasna cholera!!!Trzymaj się ciepło.Tomek. Tomku, przeciez wiesz, ze w duzej czesci (wiekszej czesci) to Twoja zasluga. Wyuczone podstawy procentuja, chociaz duzo jeszcze do opanowania i zdaje sobie sprawe ze swoich brakow - ale ucze sie... Pozdrawiam cieplo z goracego Londynu (dzisiaj 32 na termometrze)Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ale Ci zazdroszcze ze masz moto na miejscu. Ja jutro musze pojechac do Londynu na kilka godzin a mam tylko puszke. Pogoda wspaniala do jazdy a motocykla brak.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Jazda po Londyni i Anglii w ogole to sam miod, jesli porowna sie to do asfaltowej dzungli w Polsce. Lepszy stan nawierzchni (choc daleko mu niestety do stanu idealnego), duzo sensownych rozwiazan komunikacyjnych (ronda, skrzyzowania bezkolizyjne, drogi szybkiego ruchu i autostrady), kierowcy 'zauwazajacy' motocyklistow i zupelnie nieczepialska policja (jezdze tu rok, jeszcze nie nie zatrzymali, choc mijamy sie czesto). No i przepisy pozwalaja na jazde w korku miedzy samochodami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuggi Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No i przepisy pozwalaja na jazde w korku miedzy samochodami :wink: To juz wiem dlaczego patrzyli na mnie jak na idiote, jak stalem grzecznie w sznurku samochodow :-) Chcialem byc przykladnym obywatelem z obcego "azjatyckiego" kraju :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuggi Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Hmm wyglada na to, ze moto stal sie moim podstawowym srodkiem lokomocji - zastapil mi nawet tanie linie lotnicze. Wlasnie znowu wrocilem do Londynu... Bylem na tydzien w Polsce. Teraz wyglada na to, ze czeka mnie jeszcze jedna trasa przed koncem sezonu - wracam znowu do Polski (czyli czwarty kurs Warszawa-Londyn). Jezdzi sie pieknie, juz mam 11tys kilometrow nastukane. Kawa sprawuje sie wysmienicie, odkrywam tylko mankamenty w swoim ubiorze: rekawice zimowe potrzebne i cos musze z butami zrobic (grube skarpety nie wystarczaja); po 20 godzinach w siodle, ledwo co zlazilem z motocykla ze zmarzniecia. Pozdrawiam pozdroznikow PS. Dwa dni temu mialem "starcie" z Londynska policja. Przejechalem na zoltym swietle - nie chcialem juz hamowac, bo swiatla sa co kilkadziesiat metrow i czasami szlag czlowieka trafia od tego cieglego zmieniania biegow. Dogonil mnie za swiatlami na swoim moto policjant, zablyskal zoltym swiatlem i dal po sygnale - zjechalem grzecznie. Oczywiscie upomnial, ze YELLOW znaczy STOP i zaczal pytac od kiedy jestem w UK. Fart chcial, ze mialem jeszcze bilet z promu wsadzony za owiewke - bo nie chcial na poczatku wierzyc na slowo, ze jestem dopiero od kilku dni w UK :-) Co ciekawe, zadnych innych dokumentow nie chcial. Ani prawka, ani nawet dowodu rejestracyjnego. POjechal dalej i pomachal reka... Troche stresu bylo, ale w sumie sympatycznie... Ot taka historyjka z zycia wzieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Super!Cieszę się, że wszystko poszło gładko i bez przeszkód :icon_biggrin: Oby tak dalej :rolleyes: No i zazdroszczę oczywiście, przypominam sobie jeszcze swoją wyprawę z zeszłego roku... w tym roku niestety z różnych przyczyn nie nakręciłem jeszcze zbyt wielu km na koła :bigrazz: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi