StaszekS Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 WitamWczoraj po bardzo długiej przerwie (10 lat) uruchomiłem moją JAWE 175 i przejechałem całą W-wę. Jechałem jechałem jechałem ... i czułem się jak Elvis po koncercie rzesze fanów machało do mnie a ja machałem do wszystkich. Teraz wiem jak to jest być sławnym. PozdrawiamProsty chłopak z podlasia PS. Król żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 :icon_question: witam sam kulałem jawą 350 ale w latach 1985 / 1993 i powiem ci brachu szkoda mi jej bo dobra maszynka była choć upierdliwa jak to jawa :) jeśli coś męczy twoją maszynkę to pisz może ci pomogę bo zęby zjadłem na grzebaniu w silniku. miałes nieżlą jazde wnioskuje z tego co piszesz ludziska widać dawno jawy nie widziały a szkoda bo coraz mniej tych maszynek.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Witam, też jestem posiadaczem Jawy 175, remontuję ją na tip-top, ja skończę pochwalę sie zdjęciami, już jest nieźle ale jeszcze trochę pracy wymaga a jeszcze więcej zasobów pieniężnych - ale wieżę że warto i to mnie mobilizuje do działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Hm...jak spotkam też pomacham obiema :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja tak mam jak z koszem jadę :). Staram sie nie przekraczać 60km/h, co by każdy zdążył obejrzeć :icon_question:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja tak mam jak z koszem jadę :icon_question:. Staram sie nie przekraczać 60km/h, co by każdy zdążył obejrzeć :banghead:. Znaczy się pełen lans :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Szczególnie wrażenia robiłem zimą przy 20-sto stopniowym mrozie :). Wtedy gapili się jak na debila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Szczególnie wrażenia robiłem zimą przy 20-sto stopniowym mrozie :). Wtedy gapili się jak na debila.Dobry lans nie jest zły:) Z tego co mówicie wcale nie trzeba miec funkiel-nówki plastika zeby przyllansowac:) popeiram i pozdro dla posiadaczy jawy tez taką mam w garażu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Szczególnie wrażenia robiłem zimą przy 20-sto stopniowym mrozie :). Wtedy gapili się jak na debila. To już trzeba mieć wiele samozaparcia, no i zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 To już trzeba mieć wiele samozaparcia, no i zdrowiaTo jest jak nałóg tak ciągnie ze zadne przeciwnosci nie są w stanie zatrzymac człowieka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak się dobrze ubierzesz, to zimno Ci nie będzie. Jedynie para z ust zamarza na szybce kasu od wewnętrznej strony. Wystarczy zatrzymać się na czerwonym i trzeba skrobać. Ale i tak mi daleko do zapaleńców, o jeszcze go Gyżycka nie pojechałem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi