SimsonFun Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) A co myślicie o narzedziowniku na zadupku za siedzeniem...? zdaje to egzamin? Pozdrawiam! Edytowane 11 Czerwca 2006 przez SimsonFun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 co myślicie o narzedziowniku na zadupku za siedzeniem...? zdaje to egzamin? Wiele osób tak jeżdzi i w sumie to fajna sprawa. Ja mam jednak wrażenie, że to pogubię, mimo że narzędzownik mocuje się do błotnika na nitach... Jednak gdy masz sak, to i tak wkładasz do niego narzędzia, więc dodatkowy narzędziownik wydaje się zbędny. A dokumentów czy telefonu osobiście na pewno nie wsadziłbym do takiej pochewki na błotniku...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 CześćO takim zadupku pisałem w temacie "Gdzie chowacie?". Moim zdaniem to super sprawa, jest wykonany z trwałej kordury i jest zapinany na zamek. Jak poszukasz w postach tego tematu to znajdziesz zdjęcie mojej DR-ki z takim zadupkiem i link do strony UFO, gdzie jest taki nowy. Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Do plecaka biore klucze linke czasami aparat no i picie w razie czego to sie napije albo bede miec butle na wahe klucze w szmatke lub rekawiczki zawsze sie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Wiele osób tak jeżdzi i w sumie to fajna sprawa. Ja mam jednak wrażenie, że to pogubię, mimo że narzędzownik mocuje się do błotnika na nitach... Jednak gdy masz sak, to i tak wkładasz do niego narzędzia, więc dodatkowy narzędziownik wydaje się zbędny. A dokumentów czy telefonu osobiście na pewno nie wsadziłbym do takiej pochewki na błotniku...pzdr Po dłuzszej przerwie ale dziekuje za odpowiedz! CześćO takim zadupku pisałem w temacie "Gdzie chowacie?". Moim zdaniem to super sprawa, jest wykonany z trwałej kordury i jest zapinany na zamek. Jak poszukasz w postach tego tematu to znajdziesz zdjęcie mojej DR-ki z takim zadupkiem i link do strony UFO, gdzie jest taki nowy. Gajep Nio musze poszukac bo bardzo chetnie kupie sobie taki schowek! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi