pozdro600 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=108855225ja polecam mojego b4. robi wszystko co napotka na drodze. sprzedaje pol darmo, zwazywszy ile kasy w niego wlozylem.jakbyco zapraszam na PW.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Pozdro600 chętnie nabyłbym takiego sprzęta jak twój ale ten ZXR zainteresował mnie ceną bo jak narazie mam tylko tyle gotówki.Tego zxra sobie odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 dolicz oplaty, i "drobne" wymiany i regulacje.......a pozatym okazje sie zdarzaja, widzialem w komisie w chojnicach(pomorskie) seata toledo za 3.2tys zl, z polskimi blachami, ubezpieczony, jezdzacy, jedyne co to mial troche zmatowialy lakier na blotniku, podejzewam ze mechaniczny stan byl agonalny, ale i tak taniej niewidzialem tego modelu....pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Nie lepiej 600tkę kupić? Takie 400 to <za przeproszeniem> niewiadomo co i do czego. szybko Ci sie znudzi, a i o częsci podobno trudno bo te modole były produkowane na rynek Chiński czy Japoński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Taki ZXR ma koło 70km i v-max 200-210 to mysle ze wystarczy.A co myślicie o tym przebiegu 68tys.km.??Rejestrował ktos moto z grecjii nie ma problemów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 A co myślicie o tym przebiegu 68tys.km.??Mój ojciec ma ZXR 400, kosztowała więcej chociaż jest z ... 1991r. j.gifOgólnie fajny motocykl smile.gif Ma przejechane ponad 70 tyś. i chodzi okej, silnik był sprawdzany u mechanika i wszystko gra Zależy od tego jak kto użytkował motocykl, co w nim wymieniał itepe, według mnie warto podjechac oblookac tego ZXR-a :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 według mnie lepiej poczekać do 18-stki i zrobić prawko !! :notworthy: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 ale kupie i bede w garazu odpalał i gazował sobie :notworthy: i poczyszcze jak sie zakurzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi