kubulwg Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 A czy ja napisałem że jakieś zmiany są? Nie, ja tylko spytałem czy cos jest, nic mi nie narzucaj :) Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku9202 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Panowie. Zapisalem sie juz na teorie. Na wiosne pewnie praktyka. Kolega kiedy usłyszał ze robię w Łodzi praktykę to stwierdził ze do dupy. Macie jakies doświadczenia? Warto szukać wordu 'przyjaznego'. Do tej pory twierdziłem ze jak będę ogarnial to wszędzie się zda. Ale chętnie poznam opinieWysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku9202 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Dobrze twierdziłeś i tak pozostań. Ogarniaj a wszędzie zdasz. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaDzięki! Do zo na drodze :) Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charlotte1991 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Ja polecam ta szkołe jazdy www.elkaschool.plChodziłam tam i zdałam egzaminy za drugim razem! Bardzo dobrze uczą! Instruktor jest spokojny i potrafi uczyć. Dla mnie to było bardzo wazne, bo wcześniej uczyłam się jeździć w innej szkole i był dramat. Ciągle byłam zestresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi