adu Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Całkiem możliwe drogi Januszu..... Czasami zaglądam do 2oo :DZobaczymy Joasiu, co z jutrzejszym dniem, bo jutro akurat mam spotkanie Bractwa a i motocykl przydałoby się rozłożyć, bo biedaczek potrzebuje małej ,,hospitalizacji" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Na naszych oczach rodzi sie nowa tradycja - sroda w 2oo, cotygodniowe spotkanie. Jak zawsze jak na Zawiszy polegac mozna na Akerze. Cieszy, ze taka skromna osoba, jak ja, moze co tydzien odswiezac swoj temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 I co, byliście tylko we dwóch? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) No nie byl jeszcze Yaco, Samson, Nadiq, Xander, troche precli i przyjechali potem Zygmuntowi knights. Troche ludzi bylo. POtem jeszcze kebabik z Akerem zaliczylismy i do domciu. Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja jutro jak się wyśpię, to może podjadę do 200, może wpadniesz? Z tobą Piocho, tak trochę weselej :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Zobacze jeszcze. Weselej, bo ja jestem taki wesoly chlopak :icon_mrgreen: Pozdr. Jednak nie bede - dzis mam swieto i musze rodzicow odwiedzic. Ale dobrej zabawy zycze! Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Dzisiaj to chyba nikt się nie pojawi - chyba, że w 2oo mają jakiś telewizor... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Dzisiaj to chyba nikt się nie pojawi - chyba, że w 2oo mają jakiś telewizor... :biggrin: Wybaczcie pytanie swieżakowi ale co to jest 200 i gdzie to jest , w końcu tobrze było by was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Wybaczcie pytanie swieżakowi ale co to jest 200 i gdzie to jest , w końcu tobrze było by was poznaćProponuję przeczytać dobrze wszystkie posty - dokładny adres był juz podany ... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Proponuję przeczytać dobrze wszystkie posty - dokładny adres był juz podany ... :icon_mrgreen: ok ale nie zaszkodzi przypomninie zwlaszcza, ze szukanie jest upierdliwe, wiec please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) ok ale nie zaszkodzi przypomninie Grunt to gościnność. 2oo - czytaj - Pub Motocyklowy "Dwa Kółka" ul Tunelowa 2, na tyłach Dworca Zachodniego. Klimatyczne miejsce, o czym pewnie zdążyłeś się już naczytać. Edytowane 6 Lipca 2006 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Grunt to gościnność. 2oo - czytaj - Pub Motocyklowy "Dwa Kółka" ul Tunelowa 2, na tyłach Dworca Zachodniego. Klimatyczne miejsce, o czym pewnie zdążyłeś się już naczytać. dnake. forza Italia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi