panas Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam!!! Egzamin teoretyczny mam już za sobą i pozostaje mi już tylko czekać na praktyke a ta 4 lipca, będę zdawał egzamin z praktyki we Wrocku!!! Może dacie mi jakieś ostatnie wskazówki co i jak aby nie ulec stresowi i przejść, zdając w pierwszym podejściu by po wygranej bitwie (zdaniu teorii) móc cieszyć się ze zwycuięstwa w całej wojnie... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 a czemu sie nie zapisałe sie odrazu po testach na praktyke???? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Strasznie długi termin masz na praktykę. Nie było bliższego ?? Aż takie koleje są ?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam!!! Egzamin teoretyczny mam już za sobą i pozostaje mi już tylko czekać na praktyke a ta 4 lipca, będę zdawał egzamin z praktyki we Wrocku!!! Może dacie mi jakieś ostatnie wskazówki co i jak aby nie ulec stresowi i przejść, zdając w pierwszym podejściu by po wygranej bitwie (zdaniu teorii) móc cieszyć się ze zwycuięstwa w całej wojnie... :banghead: http://forum.motocyklistow.pl/Osemka-t48488.html tam masz opisane co i jak we wrocku. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wita!! W ogóle w obecnych czasach z tym egzaminem to jedno wielkie zamieszanie... zapisałbym się od razu na praktykę gdyby to było możliwe, ale niestety we Wro nie ma łaczonych egzaminów na kat. A!!! Teorię zdałem w JG gdyż tam czeka sie tylko tydzień na egzamin teoretyczny gdzie we Wro aż 3 do 4 tygodni!!! Po zdaniu teorii wiadomo musieli przesłać papiery do WORD-u we Wro, to zajęło im 5 dni a tutaj to już niestety trzeba czekać na praktyke coś koło miesiąca!!! W momencie zapisów na egz. praktyczny 4 lipca to był najbliższy możliwy termin :biggrin: !!! PS. Truemaker dzięki za dodatkową pomoc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jak to zrobiłeś, że zdawałeś w Jeleniej ? ? ? Tam mieszkasz, czy we Wrocławiu ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qryl Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 to fakt kolejki we Wrocku sa długie ja mam teorie dopiero 26 a na placyku na wszelki wypadek ucze sie "upewniania sie " oraz kierunki na slalomie natomiast o ósemce nie słyszałęm by kazali uzywać kierunków Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jak to zrobiłeś, że zdawałeś w Jeleniej ? ? ? Tam mieszkasz, czy we Wrocławiu ? ? ?Tak jestem z okolic JG a we Wro studiuje!!! Cały kurs robiłem we Wro gdyż mijałoby się z celem żebym non stop zjeżdzał do chaty... :icon_question: Pomysł z pominięciem tych wszystkich terminów związanych z oczekiwaniem na egz. teoretyczny podsunął mi mój instruktor (dla uściślenia... kurs robiłem w szkole jazdy "Kursant" - POLECAM) i w sumie musze przyznać że dobrze to wykombinował!!! Normalnie na teorie we Wro czekałbym ze 3-4 tyg. a później dodatkowo miesiąc na praktyke... :) suma sumarum wychodzi że zaoszczędziłem coś ok 2 tyg.!!! Prog jeżeli chodzi o miejsce zdawania egzaminu to tylko od Ciebie zależy... nie ma co do tego żadnych ograniczeń!!! ;) Dlatego jeśli tylko masz możliwość to polecam podejście do egzaminu teoretycznego w miejscowości o mniejszym "oblężeniu". :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Tylko jak to teraz zrobić, bo już zapłaciłem za egzamin i mam go zdawać w lipcu... Co teraz muszę się z niego wycofać i zabrać swoje papiery i jechać np. do Jeleniej Góry z tymi wszystkimi papierami, czy jak ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Tak jestem z okolic JG a we Wro studiuje!!! Cały kurs robiłem we Wro gdyż mijałoby się z celem żebym non stop zjeżdzał do chaty... :icon_question: Pomysł z pominięciem tych wszystkich terminów związanych z oczekiwaniem na egz. teoretyczny podsunął mi mój instruktor (dla uściślenia... kurs robiłem w szkole jazdy "Kursant" - POLECAM) i w sumie musze przyznać że dobrze to wykombinował!!! Normalnie na teorie we Wro czekałbym ze 3-4 tyg. a później dodatkowo miesiąc na praktyke... :) suma sumarum wychodzi że zaoszczędziłem coś ok 2 tyg.!!! Prog jeżeli chodzi o miejsce zdawania egzaminu to tylko od Ciebie zależy... nie ma co do tego żadnych ograniczeń!!! ;) Dlatego jeśli tylko masz możliwość to polecam podejście do egzaminu teoretycznego w miejscowości o mniejszym "oblężeniu". :banghead: ile km masz do jeleniej? Teraz w JG się poprawiło bo z rok temu to ci egzaminatorzy byli poj**ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Tylko jak to teraz zrobić, bo już zapłaciłem za egzamin i mam go zdawać w lipcu... Co teraz muszę się z niego wycofać i zabrać swoje papiery i jechać np. do Jeleniej Góry z tymi wszystkimi papierami, czy jak ? ? ? W takim razie musiałbyś zabrać wszystkie papiery wraz z dowodem wpłaty i przewieźć je do JG... ale skoro masz już termin we Wro to ja wiem czy warto komplikować!? :) Ja zdecydowałem się na taki krok gdyż w połowie lipca wyjeżdżam do pracy za granice i chciałbym zdążyć zdać... bądź choć raz podejść do praktycznego egzamu... :banghead: :icon_question: Kurs zacząłem już w lutym (oczywiście zacząłem od teorii) gdyż sądziłem że dzięki temu z resztą uda mi się wyrobić tak do końca kwietnia, ale niestety warunki pogodowe i ilość kursantów popsuły mi plany!!! :cool: Ta sytuacja zmusiła mnie do takich kombinacji... ile km masz do jeleniej? Teraz w JG się poprawiło bo z rok temu to ci egzaminatorzy byli poj**ani Do JG mam 25 km (jestem z Lubomierza), a egzaminatorzy nadal są poj*****, na szczęście przy egzaminie teoretycznym to za wiele nie mają do powiedzenia... ;) PS. Jakieś 4 lata temu mój kumpel który jeźdźił na moto dobre 4 lata (bez prawka) podchodził do egzaminu właśnie w JG i do tej pory nie zdał (na dzień dzisiejszy to już w ogóle sobie odpuścił)!!! Zdawał chyba z 5 razy i za każdym razem jakaś pierdoła... chcieli po prostu dostać koperte, wtedy by go puścili!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi