Baders Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Witam wszystkich! Potrzebuje pomocy....chciałbym zmienic sobie ,,puszke" w suzuki sv 650 z seryjnej na cos głośnego i pasujacego do tego motocykla... mam model z 2002 roku jeszcze na gaźniku.....Co oczywiste szukałem juz takowego tłumika ale jak na moja kieszen ceny mnie powalaja za sama puszka najczęściej trzeba wydac wiecej niz 1500zł....!! ja moge sobie pozwolic na max 1200zł....Czy ktos coś wie DZIEKI Z GÓRY ZA POMOC i pozdrawam.... Jak cos na ten temat wiecie to napiszcie bede wdzieczny!! Pozdro!! :banghead: Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Baders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Pieknie gada IXIL i dostaniesz go w tej kwocie np tutaj: Rider Edytowane 7 Czerwca 2006 przez legut7 Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Baders, po co nowy temat zakladasz?Jest juz taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Baders, po co nowy temat zakladasz?Jest juz taki Nie wiem gdzie ty juz taki widziałes bo go nie ma moze na jakims innym forum....Jak wiesz coś na ten teamt to napisz podziel sie wiedza a nie pretensje ze nowy zakladam teamt..... Pozdrówka dla Ciebie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 mam u siebie taki tłumik: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SV650-SV-65...sspagenameZWD2V zdecydowanie tańszy niz 1200-1500PLN ładnie basowo mruczy, jest dość głośny a jednocześnie nie powoduje natychmiastowego zainteresowania policji.PolecamPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) mam u siebie taki tłumik: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SV650-SV-65...sspagenameZWD2V zdecydowanie tańszy niz 1200-1500PLN ładnie basowo mruczy, jest dość głośny a jednocześnie nie powoduje natychmiastowego zainteresowania policji.PolecamPZDR! O DZIEKI całekim spoko jest juz analizuje......sam go masz czy coś innego załozłes??I jeszcze jedno to jest wydehc dla wersji juz z wtryskiem dla modeli od 2003 roku to ma jakies znaczenie?? MASZ ewentualnie cos na rocznik 2002?? Pozdro. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Baders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 O DZIEKI całekim spoko jest juz analizuje......sam go masz czy coś innego załozłes??I jeszcze jedno to jest wydehc dla wersji juz z wtryskiem dla modeli od 2003 roku to ma jakies znaczenie?? MASZ ewentualnie cos na rocznik 2002?? Pozdro. mam jak w opisie SV z 2000r. kupiłem ten tłumik 2 lata temu, założyłem i śmigam bezproblemowo. dźwięk naprawdę ładny bardzo niski. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Pod W-wą, w konstancinie koleszka robi tłumiki do motocykli ( w wolnych chwilach do paralotni, samochodów). Jeśli chodzi o stal to kwasówka, wykląd, rozmiar, i to jak ma chodzic czy głosno, czy cicho to juz namiejscu ustalacie. Oczywiście dopasuje tłumik do motocykla, czy ma iśc rórą czy dołem wedle zyczenia. Ja dorabiałem do cbr-ki to wyniosło około 450pln. Jak cos to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Nie wiem gdzie ty juz taki widziałes bo go nie ma moze na jakims innym forum....Jak wiesz coś na ten teamt to napisz podziel sie wiedza a nie pretensje ze nowy zakladam teamt..... Pozdrówka dla Ciebie :icon_question:Nie badz leniwy.Uzyj opcji ''szukaj'' :) Jest taki temat:sv nowy wydech w sport/naked/turystyk/turystyczne enduro.Pozdro Edytowane 9 Czerwca 2006 przez slayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Wie ktoś może coś jeszcze na ten teamt?? Bo dalej nie znalazłem tego co chciałem......... Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Baders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 http://www.forum.motocyklistow.pl/wydech-do-sv-t30521.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi