kris02 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Wczoraj lista powstała z adresami mailowymi. Aadamus chodził i zbierał maile. Będziecie wysyłać czy wszystko na serwer wpakujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Nie pojeżdże przez najbliższe pół roku. KUR****!! A co to motocykla to muszę go jakoś poskładać jak się wylecze. Pomoże mi ktoś potem jakieś części kołowac?? Kris załatw nowe lagi wywal połamane plastiki do tego jakas custom owiewka z przodu troche roboty i będzie fajny street. ;) :banghead: Ciesz sie że jesteś PRAWIE cały bo ja jak to widziałem to miałem już czarne wizje nawet nie wiesz jak mi ulżyło jak zobaczyłem że się ruszasz :banghead: :banghead: miałeś kupe szczęscia a moto gorzej wygląda niż jest naprawde 3maj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Witam. Ja również jestem zadowolony z tego wyjazdu do domu dziecka.Szczytny to cel ;) juz drugi raz brałem udział w takim wyjeździe.Jest to miłe jak się widzi radość na twazach dzieci aż się łezka kręciła.Ja w drodze powrotnej miałem male problemy z dojechaniem do domumocno mi żucalo tył prawdopodobnie przez łożyska w tylnym kolebo reszte już wymieniłem, ale 40 tką dojechaliśmy do domu. Kris wracaj do zdrowia a maszyne sie poskłada. Co do fotek to moje prześle do Shreka także będą dostępne na jego stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ciesz sie że jesteś PRAWIE cały bo ja jak to widziałem to miałem już czarne wizje nawet nie wiesz jak mi ulżyło jak zobaczyłem że się ruszasz Mówisz że to tak tragicznie wyglądało. Dla mnie to był urywek, jedna chwila, chciałem poprostu zatrzymać się. Dobrze że tak to się stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUANDR Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Panie, Panowie... DALIŚCIE CZADU ! „To było najlepsze zakończenie roku szkolnego w moim życiu”.Tak powiedział wieczorem Bartek i wydaje nam się, że tak myśli większość dzieciaków.Dzięki Wam, to był jeden z tych szczęśliwych dni w ich życiu. Zdjęcia mówią same za siebie, DZIECI-MOTORY-ZAKONNICE, można odnieść wrażenie, że nawet motory się uśmiechają.Wielu ludzi robi wiele dobrego dla naszych dzieci, rzadko jednak udaje się tak spontanicznie „PRZYWIEŹĆ” tak wiele radości. WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!! Agnieszka i Andrzej Ps. Mamy 271 zdjęć i 3 filmiki skompresowane w WinZip W poniedziałek prześlę je na e-maile zebrane w czasie zlotu i do SHREKA (chyba, że dopisze się ktoś jeszcze) Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Wrzuccie gdzies zdjecia w ogolnie dostepne miejsce, inni napewno tez chetnie obejrza ;) Na przyklad ja. Zaluje ze mnie nie moglo byc... Nastepnym razem bede napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Co do fotek to mówiłem - niech ludzie porobią zipy i wrzucą na jakieś ogólnodostępne miejsca typu rapidshare.de (limit chyba 100MB), albo prześlą mailem (byle rozsądnie). Ja postaram się później załatwić jakieś miejsce na stronie i zrobi się galerię. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 No i zdjęcia są mam nadzieje ze bedzie działąć- milegoprzeglądania :D http://rapidshare.de/files/24017688/23.06....motuly.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Witam wszystkich:) wyjazd przedni trasa nie najlepsza ale radosc dzieciaków nie do opisania...bardzo mi sie podobało.Dzieki Radek za info o tym wyjezdzie.... KRIS wracaj do zdrowia ... daj znac jakie klunkry bedziesz potrzebowac to moge tez cos zalatwic. P.S. Zakonnica przy drzewie i tak byla THE BEST :icon_evil: POZDRAWIAM WSZYSTKICH I DO ZOBACZYSKA.... :D :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sIza Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 :D DLA MNIE REWELACJA!! Dzięki bardzo za zorganizowanie całej akcji szczególnie dla Radka za pomysł :) i dla Was wszystkich zmotoryzowanych:) Myslę , że ja przy drzewie i tak wszystkich Was nie Pobiję to Wy byliście THE BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Pozdrowienia dla kolegi, który właśnie zapchał mi skrzynkę mailową wysyłając 7 maili z fotkami, o rozmiarze ok. 20 MB każdy :buttrock: :D :) Przygotujcie się panowie na niezłe ssanie... Jajebie, ręce opadają :icon_mrgreen: :icon_evil: :icon_evil: :rolleyes: Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Fat to jak możesz to daj jakieś namiary na tego gościa co ci to przesłał albo wyślij mi na [email protected] Edytowane 26 Czerwca 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Tych zdjęć jest w sumie ponad 130MB - nie będe tego słał mailem! Popatrze w domu, może jakąś galerię wieczorem się wysmyczy. Mail do gościa: [email protected] Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUANDR Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 :D Tych zdjęć jest znacznie więcej (271+3 filmiki).Ale już nie będę ich przesyłał e-milami, bo dostałem lekki, uzasadniony ochrzan. :D Spróbuję to wysłać na rapidshare.de, a jak mi nie wyjdzie, to zbiorę fotki, zgram na powiedzmy 10 płytek, a Wy je rozdacie między sobą.Mam nadzieję, że nie nabruździłem za bardzo tym, którym powysyłałem te nieszczęsne zapychacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkapa Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Cześć koledzy motocykliści!!! Wyjazd poprostu bomba!!! ;) ;) ;) A radość i uśmiech dzieci to naprawde godziwa zapłata!!! Mam nadzieje że teraz będziemy częściej się spotykać!!! Mi i mojej dziewczynie bardzo się podobało. Dzięki :-) :D :D :P Ps to mail do mnie jak by co to przyślijcie mi jakieś zdjęcia : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi