Kesey Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 tak czy siak - miał koleś fuxa że wylądował po tej stronie muru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Temat już był.Teorie były różne.Mi najbardziej odpowiada ta o redukcji i uślizgu tylnego koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja mam jeszcze większego sprzęta i ostatnio opanowałem, dość mocne shimy w zakręcie.Więc się da.czasami sie da a czasami nie. nie wypowiadaj tak kategorycznych opinii bo na drodze kad\zda sytuacja jest inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 http://www.metacafe.com/watch/136320/mota/ pytanie: dlaczego wpadl na mur?bo mi to ewidentnie wyglada na "zajebiste" umiejetnosciżuciło ziomka no i przyjebał http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T121526 <----------- zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Miałem coś podobnego ostatnio na torze. Przed małą patelnią redukowałem z czwórki do dwójki i prędkość byla tak duża, że zblokowało mi tylne koło, które zaczęło tańczyć na lewo i prawo tak mocno, że aż to czułem, jak jeździ. oczywiście wina braku sprzęgła antyhoppingowego. Efekt był taki, że za diabła nie mogłem skręcić motocyklem!! Robiłem wszystko i nic, dupa latała na lewo i prawo, a motocykl jechał prosto!! No i poleciałem prosto w piach i trawę, zamiast normalnie zaliczyć małą patelnię... Nie było to przyjemne zdarzenie!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi