Rafał22 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Niech ci służy bezawaryjnie, życze nawinięcia wielu kilometrów.No i do zobaczenia w najbliższym czasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meko Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witam :D rowniez ciesze sie Twoim szczesciem... CONGRATULATIONS :buttrock: ja spotkam swoje szczescie za pare tyg. wiec rozumniem mniejwiecej co czujesz :notworthy: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 upolowales sztuke! ha! :D slicznotka .. szerokosci i duzo duzo kkkkkm ! : ] pozdrawiam piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Siema Gratuluje wyboru :notworthy: ,Xjta to zajebisty sprzecior,ktory daje duuuzo frajdy z jazdy :D Poczatki mojej kariery motocyklowej to Xj 600z 97r,pozniej byla nieco starsza Xj900,tak mi sie na nich dobrze jezdzilo ze po sprzedazy Xj 900 chcialem kupic Diversionke 900 :buttrock: ,ogladalem 3sztuki,ale niestaty ich stan odbiegal trochu od takiego jaki by mnie zadowalal.Raz jeszczez gratuluje swietnego wyboru,oby Ci dlugo sluzyla :buttrock: Rafal22 :buttrock: za pomoc. Pozdrawiam Zomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Gratuluje. Chyba moj nastepny sprzet to bedzie XJ 900 lub XJ.... zeby nie zapeszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_H Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Gratulacje pieknej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 też kupiłem diversa 900 i jestem bardzo zadowolony. Oby nam sprzęciki służyły jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 No paczcie juz wiem kto mi podkupil sprzeta,mialemc zamiar po niego jechac ,ale ten sam gosciu zaproponowal mi Honde cb 750 sewenfifty i wzialem . Na przyszlosc polecam tą firme ,sa zetelni i uczciwi. :banghead: Oczywiscie gratulacje ,piekny sprzet i oby słuzyl wiernie przez dlugie lata :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 No paczcie juz wiem kto mi podkupil sprzeta,mialemc zamiar po niego jechac ,ale ten sam gosciu zaproponowal mi Honde cb 750 sewenfifty i wzialem . Na przyszlosc polecam tą firme ,sa zetelni i uczciwi. :biggrin: Oczywiscie gratulacje ,piekny sprzet i oby słuzyl wiernie przez dlugie lata :crossy:No patrz Darek-podkupił Cie i to z mojego miasta :biggrin: Heheh ale się na mnożyło tej Dywersji :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redik Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Na przyszlosc polecam tą firme ,sa zetelni i uczciwi. :buttrock: Oczywiscie gratulacje ,piekny sprzet i oby słuzyl wiernie przez dlugie lata :biggrin: ale jaka kurde firme? bym byl zainteresowany ale namiarow nie widze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 ale jaka kurde firme? bym byl zainteresowany ale namiarow nie widze:( Skrobnij do charyba na PW, kupił to i musi mieć namiary :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 jestem pełen uznania, motocykl właściwie utrzymany i wypucowany, zupełnie tak jak mój :buttrock: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Firma no niby porządna i żetelna ale czekam juz 4 -ty dzien na podeslanie reszty dokumentow i jakos do dzisiaj ich nei mam a codziennie do nich dzwonie takze narazie nie podaje namiarow ale jesli dokumenty dotra i okaze sie wszystko ok do spoczko prosze pisac na pw to podam. pozdroharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no no, ładne cacko gratulacje i 3maj czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ok dzisiaj doszedł obiecany przegład od firmy od której kupiłem bike wiec po paru telefonach i z malym opoznieniem ale doszlo takze ok:) w poniedzielk - wtorek rejetrowanko:) jesli by ktos chcial namiar na firme to na pw prosze pisac. troszek tych sprzetów maja i faktycznie jak patrzyłem po tym garażu gdzi eone stały to wszystkie ładne i nie rozbite. pozdroharyb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi