Kefir/1989 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Za nie długi czas chiałbym iść na prawko kategorii A1 i mam z tym tematem kilka pytań.1 czy dobry jest ten kurs przyśpieszony w Imoli i co wogule sądzicie o tym ośrodku :flesje: 2 czy trudny jest egzamin :flesje: 3 czy długo trzeba byłoby teraz czekać na egzamin :eek: 4 w którym ośrodku egzaminacyjnym najlepiej zdawać :buttrock: czekam na odpowiedź :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ad1. Imoli nie znam :D Ad2. Nie jest trudny, trzeba sie nauczyć kretyńskich testów i poćwiczyć na placu manewrowym :notworthy: Ad3. Na teorie czeka sie z 2 tygodnie a na praktryczny ok. 3 tygodni (przynajmniej na kat. A)Ad.4 Teraz można zdawać tylko na Odlewniczej Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 1 czy dobry jest ten kurs przyśpieszony w Imoli i co wogule sądzicie o tym ośrodku :D Moja żona robiła przyspieszony (teoria w weekend) w Imoli na kat. B. Po tym kursie zdała za pierwszym razem i jezdzi już rok bez przygód, to znaczy, że chyba instruktorów mają spoko. Choć tak jak mówię chodzi o kat B., ale z tego co wiem, to szkoła cieszy się całkiem dobrą opinią. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witam Ja robiłem kurs w Imoli. Byłem na kat. A+B tyle że normalnie...(nie przyspieszony)Złego słowa nie mogę powiedzieć na ten ośrodek. Rzetelnie przygotowują do egzaminów, Instruktorzy też są bardzo ok, bezstresowa nauka i dobry instruktor to podstawa. Jeżeli chodzi o kat.A to egzamin jest banalny...Sztuką jest go nie zdać :D . Ale to tylko moja opinia. Na kat. A można zdawać w wawie tylko na odlewniczej. Co do terminów to czeka się ok. 3 tygodni tylko trzeba iść z samego rana po termin. Jak pójdziesz po południu to z miesiąc czekania to minimum...Ja nigdy dłużej niż 3 tyg. nie czekałem... Jak jakieś pytania jeszcze masz to wal na priv albo gg albo coś... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Jeżeli chodzi o kat.A to egzamin jest banalny...Sztuką jest go nie zdać :D . Ale to tylko moja opinia. I w tym momencie jesteś trochę śmieszny. Bo tu też dużo zależy od egzaminatora ja on będzie kawał ... to każdy może nie zdać i już taka jest prawda. Jak będzie chciał to się przypieprzy do byle czego i powie że nie zdałeś i co odwołasz się ?? Ja akurat zdałem za pierwszym ale nie mówię że ciężko jest nie zdać albo zdać !! POZDRO Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi