Stan Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (...) bądź Yamaha XVS 650 Drag Star. Yamaha optycznie wygląda na dużego choppera, więc nikt Ci nie będzie mówił, że na rowerku jeździsz ;) a te niewiele ponad 40 koni pozwoli Ci się przemieszczać spokojnie z punktu A do B z prędkościami mieszczącymi się w wartościach dozwolonych (przez ustawę Prawo o Ruchu Drogowym). Na wyższe osiągi nie licz... moim zdaniem nie warto inwestowac w cos takiego slabego chyba ze bendziesz niedzielnym kierowca i swoja przygoe na motorze wyobrazasz sobie tak, ze wyjedziesz na rundke wokol rynku podjedziesz pod kosciol itd :) :biggrin: ale jesli sie myle to lepiej nie kupuj nic z pojemnoscia ponizej 1000 i koniecznie jak bedziesz kupowac crusiera to z walkiem kardana;650 a 1100 to przepasc,roznica jest kooloosaalna , bezporownaniawiekszy motor wcale nie bendzie sie znacznie trudniej prowadzil a zapas momentu i mocy pozwoli ci na niezla zabawe jak juz zalapiesz co i jak;wszyscy pisza ze moto na poczatek to mniejsze,ale jesli masz 55 lat to napewno masz glowe na karku i wiesz ze jak sie jezdzi na poczatku to manetke gazu odkreca sie troszke, a nie na full... i jezeli ta zasade bendziesz znal i mial zalozony gmol to nic zlego ci raczej nie grozi :) to moje zdanie wolny kraj :flesje: :biggrin: tyle ze ten przedzial cenowy co podales troszke zmienia postac rzeczy... jednakze lepsza 650 niz nic a napewno tez da ci sporo frajdy ten sprzet :) sam gdybym nie dosiadl wiekszego sprzeta myslalbym ze takie tzw polowki to super ekstra zabawa, bezwatpienia dadza ci przyjemnosc z jazdy ale bezporownania mniejsza niz taki widlak o pojemnosci juz wiekszej niz 1000, po 500 z garka to juz robi swoje, motor przynajmniej jak wyprzedzasz nie chodzi jak kosiarka :wink: aha i rada zeby niekupowac niczego powyzej 800 bo bedzie wiecej wydawac na paliwo.... :banghead: :biggrin: :cool: coz wiecej powiedziec :wink: jezeli chce miec motor na ktorym ma jezdzic to niech kupi duza pojemnosc bo jak kupi mala to znajac zycie potem juz nie odlozy sobie kasy i bendzie sie meczyc a na duzym mozna jezdzic normalnie a i mozna nienormalnie ;) znaczy szybko, a na malym mozna tylko normalnieale co kto lubi ale to tez tylko moje zdanie i nie chcialem kolegi Carlosa urazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek4 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Nie brałes pod uwage kawy EN500LTD która właśnie chce sprzedać. 2002 r w idealnym stanieZdzisiek0500759897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivacee Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja planowałem virówke 535 (planuje juz od pół roku, na razie ciężko czasowo z kursem...), ale jakiś tydzień temu sąsiad podjechał DS 650Classic i sie zakochałem i nie chce już nic innego. Znajomi przekonują, że na początek spoko. Moto stabilne, na kardanie, bezawaryjne no i nie komarek. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 raczej po pierwszym lub drugim sezonie odkryjesz niedostatki mocy i zapragniesz wiecej...ale na poczatek spoko.czego jak czego ,ale urody jej nie brakuje. Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenkuch Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Kupiłem Intrudera 1400 - 2005 r. I czekam z niecierpliwością na jego odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Kupiłem Intrudera 1400 - 2005 r. I czekam z niecierpliwością na jego odbiór Gratulacje lepiej chyba wybrać nie mogłeś :clap: . Uważaj na zakrętach i przy hamowaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 nie gadaj, za taka kase jak na poczatky deklarowales? hihi Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
66jarek Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Wybór trafny :icon_twisted: , na pewno będziesz zadowolony. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 To się nazywa męska decyzja, gratuluje. Tylko na początek bardzo , bardzo ostrożnie. :icon_mrgreen: do zobaczenia na szlaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Dobry wybór. Ja kupiłem Virażkę 750 i po 200 kilometrach wiedziałem, że trzeba było jednak kupić 1100. Małe jest piękne, ale duży może więcej... Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 To gratulacje!!! Ale odwazny jestes... ja po wielu latach jezdzenia , jak siedlem pierwszy raz na Intruza, to miałem kilo w porach.... :) Zalecam jazde z rozwagą przez pierwsze...kilka tys. kilometrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi