zielak Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 witam, mam pytanko, jakiej wielkosci jest huska wre 125? jak się ma do huski wr albo aprili rx? bo mam taki na oku ale nigdy go nie widzialem na żywo i nie chce zeby sie okazało ze jest mniejszy od rx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jest mniejsza od RX ;]Jest jedną z mniejszych 125.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Eh to lipa bo jestem wysoki i szukam czegoś wielkosci jak rx, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Mał PMI skad niby wiesz jak jest wysoka i zalezy to tez od napiecia wstepnego sprezyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MACIE FOTE >>>>>>>>>>> http://img48.imageshack.us/my.php?image=sdad4xi.jpg Edytowane 4 Czerwca 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 MACIE FOTE >>>>>>>>>>> http://img48.imageshack.us/my.php?image=sdad4xi.jpg Ooooo, bardzo piękna fota :) Był temat o Endurasach 125 i tam była mowa właśnie o tym że WRE to jedna z mniejszych 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) SEBOL ile masz wzrostu??Bo na zdjeciu widac na palcach stoisz to moze nie jest taka mała.Ja mam 175cm i na CRMie z zajebiscie miękkim amorem tez na palcach stoje. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 183 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 No to razcej mała nie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja mam 185 cm wzrostu. Udało mi się zasiąść za "sterami" wre i czułem się po prostu świetnie (nie jechałem!). Ani trochę nie był mały, wymiarami po prostu w sam raz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Nie jest mała.Ja mam niecałe 165 i mogłem pomarzyć o jeździe na niej , bo poprostu była za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zapomnieliscie chyba, ze mowicie o tym nowszym modelu jaki ma Sebool. A on porownujac do RX-a ma chyba na mysli ten starszy, no nie ? Trzeba pomyslec, a nie wyrywac sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja mówie o tym starszym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja o nowszym,starszego na oczy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavloS Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 ja mam WRE jak to tam mówicie "starsza", i moge powiedzieć że nie jest wysoka, wg mnie najlepiej bedzie wygladał jeździec o wzroście do 175 cm, góra 180 cm... ja mam 173cm to jeszcze ponoć w miare wygladam :flesje: ale mi pasuje wysokośc tego moto z oczywistych wzgledów :flesje: , moja to juz wogole jest najmniejsza chyba bo mam z przodu koło 19" ale na dniach zmieniam na 21" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 To co Ty masz koła supermoto..?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi