vazz Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Mam mz 150 i wszystko ladnie chodzilo az do dzis nalałem paliwa prubuje zapalic odpaliła za 3 razem i normalnie chodzila lecz gdy dawalem wiecej gazu byl dziwny odglos (warczenie) i gasła niewiem co mam zrobic prosze o pomoc co morze być przyczyna tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Cieżko zdiagnozować co jej jest ale zacznij od zmieny swiecy bo to podstawa, potem popatrz w platynki i gaźnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 dziwne warczenie??? a guma łącząca gaźnik z puszką filtra ci przypadkiem nie spadła??? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 a wlałeś oleju do benzyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vazz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Dzis posprawdzam wszystko i dam znac.Gdy prubowalem rano odpalic go zapalił pochodził chwile jak dodalem gazu zgasl dzienki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi