xj 600 n Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 wczoraj właśnie dostałem paczuszkę a w niej buciki Probiker Traveller 185 zł, rękawice Probiker F-308 165 zł,oprócz tego kask Lazer LZ6 Bullet 300 zł (mam zamiar zmienic na Arioha SV55) i kurteczka nie motocyklowa ale skórzana (100 zł w ciucholandzie:D)....spodni narazie brak ale nad tym też się popracuje;) Co do SV to właśnie się skusiłem i kupiłem za 599 zł na allegro nówka. A miał być Lazer, no coż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja też zmieściłem się w 1000zł ;P kaska Lazer 400zł, kurtka skórzana 600, i tak mi 100 opuścił :biggrin:..... na reszte przyjdzie jeszcze pora :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi