tj Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 witam, wiecie może gdzie mozna kupić gmole do urala??interesuje mnie tylko na lewa strone,bo dzis na bazarze w stolice ponowie ze starachowic wołali 180 zl:(to troche duza jak na kawalek rurki. dzieki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jak sobie sam nie zrobisz to obawiam sie ze nowych taniej nie kupisz.Te 180 zl to za komplet - oczywiscie. We wroclawiu jednej ruskiej sie pytalem o gmole (bo tylko ona miala) to cena tez byla podobna.Mozesz poszukac jakis uzywek.Kiedys pytalem sie Skwarki z Sokolki o gmole to powiedzial mi ze 100zl za komplet. Jednak wg mnie nie byl swiadom tego co mowi, badz tez gmole byly jakies fajansiarskie, albo calkiem mozliwe ze byly to uzywki. Jak chcesz to sprubuj do niego zadzwonic i pogadac:http://boksery.sowieckie.webpark.pl/witryn.../contact_pl.htmTym mailem co go Skwarko podaje to sobie nawet glowy nie zaprzataj.Po prostu dzwon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 180 za komplet to jest taniocha. Przy dzwonie bez gmoli idzie: pokrywa zaworów 50pln, głowica 250-300pln, zapewne jakiś zawór się pognie 16pln, laska popychacza może się zgiąć... Przyjmuję, że tłok przeżyje. I mówię to o jednej stronie :).Co prawda ja kupiłem za 150pln (surowe i to u Kędziery), ale powyższe szkody dotknęły mnie osobiście, kiedy to bez gmoli się rozbijałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Miałem podobne dylematy co do ceny za gmole. Jeśłi nie chcesz wydawać tej kasy to zrób tak jak ja - czyli kup rurę bezszwową następnie znajdź jakiegoś hydraulika z giętarką potem spawacz,piaskowanie, proszek i masz gmola za ok 40 złociszyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 witam ponownie, znalazlem gmole za 100 zl :buttrock: zamowilem i zobacze co to jest, ale na foto wyglada na kawal solidnej rury :biggrin: pozdrawiamdo zobaczenia na trasie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) i zobacze co to jest, ale na foto wyglada na kawal solidnej rury Z tej radości zapomniałeś dodać link chyba , że gdzieś prywatnie załatwiasz. Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) tj napisz u kogo kupiles ? Oczywiscie opisz ich wyglad, wykonanie, bo ja jakos nie moglem uwierzyc Skwarkowi ze za ta 100 to beda pozadne gmole. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez ural_zgora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 hmm ... i jak z tymi gmolami bo ciekaw jestem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja tez jestem ciekaw, bo musze tez kupić komplet. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi