Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Ja niechce wyciskać derastycznych mocy. Ja chce przyrost żędu 0,8KM-1,2KM i nic więcej. Potrzebne mi to bo moto będe trzymałw domu na wsi a tam są góry. I niechce go pchać pod góre tylko jakoś sie wdrapać. Niepiszcie mi zmianie żebatki bo niechce tracić na v-max'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 1,2 to dosc duzo, jak ta jawa ma moze ze 3,5 konia. wez mniejsza zebatke na przód, u mnie w simsonie to zwiekszylo predkosc o 20 km/h (!) :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Ale mi właśnie niechodzi o to żeby zmieniać żebatke żebym miał wtedy krótsze przełożenie, tylko zrobić coś przy silniku. A tak w ogóle jak bym dał jakąś tam zębatke (żeby mieć lepszego kopa i na teren) ile strace na prędkości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2003 Zresztą nawet niewiem czy będe musiał zmienic zębatke. Bo nawet jeszcze niejechałem tą jawką i niewiem jak będzie to śmigało. Obym nie musiał zmieniać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 11 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2003 Ja niechce wyciskać derastycznych mocy. Ja chce przyrost żędu 0,8KM-1,2KM i nic więcej. Potrzebne mi to bo moto będe trzymałw domu na wsi a tam są góry. I niechce go pchać pod góre tylko jakoś sie wdrapać. Niepiszcie mi zmianie żebatki bo niechce tracić na v-max'ie. Nie martw sie ze ci nie podjedzie. Ja swoja kiedys podjechalem pod dosyc stroma gorke we trzech 8O i wcale nie bylo tak zle (co prawda na 1. biegu ale jednak podjechalem :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Ja już nawet niemam wątpliwości jak wczoraj (w niedziele) zobaczyłem dwa simsony które wprdapały sie pod zajebistą góre ( stromai ma ok 1km). Ale musieli sie zaczymać na koniec żeby silniki wystygły troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi