diabel Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 musisz sprawdzic na aukcji tam pisze czy mozna wyslac do krajow unii i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam. musisz sprawdzic na aukcji tam pisze czy mozna wyslac do krajow unii i za ile No tak tylko, że pewnie każdy km kosztuje (paliwo + "fatyga") więc wszystko zależy od km przejdazdu.Ale myślę, że tacy co sprowadzają duużo biorą, chyba że masz jakiegoś znajomego lub mieszkasz blisko granicy i moto jest blisko granicy. Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ale ja tylko podałem pewne przykłady :icon_twisted: Poczekasz troche i wejdzie na allegro odpowiadające ci i twoim finansom i położeniu moto. Tego jest w brud, wystarczy tylko trochę pogrzebać, tak jak w sklepach z używaną odzieżą :icon_mrgreen: Ta TS stoi tyle i bedzie stać z wiadomych powodów :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam. Szczerze mówiąc benek to od początku wiosny przeglądam allegro i ebay.de codziennie po kilka razy dziennie szukam DT, MTX i TS czsami RG lub MBX albo i też NSR. Uwież mi ciężko coś znaleźdz w moim rejonie. A jak już są (np. DT80) to za 5000zł WooW :icon_twisted:Ale mam nadzieje, ze cos znajde, jak nie ta TS to cos innego... Oby Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam. Ale mam nadzieje, ze cos znajde, jak nie ta TS to cos innego... Oby Pozdr. Magik Szczerze i z całego serca ci tego życze :icon_twisted: Powodzenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 tez dosc długo szukałem moto i nie było żadnych ogłoszeń z mojej okolicy(czyt. Podkarpacie) a jak juz znalazłem to 2 ts'ki :) jedna 5km odemnie a 2 jakieś 25km. Trzeba poprstu duzo szukac, kupować gazety z ogłoszeniami, pytać kumpli i jeździć na giełde :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Mi moto trafiło się zupełnie przypadkiem.Chciałem kupic skuter,ale przeglądałem allegro i trafiła się DT za małą kasę w mojej okolicy.. Napewno znajdziesz dobre moto,o to się nie martw.Wystarczy odrobina cierpliwości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi