Skocz do zawartości

Suzuki TS50 kupno.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

musisz sprawdzic na aukcji tam pisze czy mozna wyslac do krajow unii i za ile

No tak tylko, że pewnie każdy km kosztuje (paliwo + "fatyga") więc wszystko zależy od km przejdazdu.

Ale myślę, że tacy co sprowadzają duużo biorą, chyba że masz jakiegoś znajomego lub mieszkasz blisko granicy i moto jest blisko granicy.

Pozdr. Magik

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Ale ja tylko podałem pewne przykłady :icon_twisted: Poczekasz troche i wejdzie na allegro odpowiadające ci i twoim finansom i położeniu moto. Tego jest w brud, wystarczy tylko trochę pogrzebać, tak jak w sklepach z używaną odzieżą :icon_mrgreen: Ta TS stoi tyle i bedzie stać z wiadomych powodów :biggrin: .

Witam.

Szczerze mówiąc benek to od początku wiosny przeglądam allegro i ebay.de codziennie po kilka razy dziennie szukam DT, MTX i TS czsami RG lub MBX albo i też NSR.

Uwież mi ciężko coś znaleźdz w moim rejonie. A jak już są (np. DT80) to za 5000zł WooW :icon_twisted:

Ale mam nadzieje, ze cos znajde, jak nie ta TS to cos innego... Oby

Pozdr. Magik

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

tez dosc długo szukałem moto i nie było żadnych ogłoszeń z mojej okolicy(czyt. Podkarpacie) a jak juz znalazłem to 2 ts'ki :) jedna 5km odemnie a 2 jakieś 25km. Trzeba poprstu duzo szukac, kupować gazety z ogłoszeniami, pytać kumpli i jeździć na giełde :]

Mi moto trafiło się zupełnie przypadkiem.Chciałem kupic skuter,ale przeglądałem allegro i trafiła się DT za małą kasę w mojej okolicy.. Napewno znajdziesz dobre moto,o to się nie martw.Wystarczy odrobina cierpliwości..