Leho_13 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Więc jak w temacie chcę kupić 125 crossa albo ściga z zagranicy (sprowadzony) czy może mi ktoś powiedzieć co trzeba zrobić żeby zarejestrować 125ccm na 50ccm. Jakieś kryzy czy co? Jak tak to dokładniejszy opis. Mile widziane cytaty z kodeksu. Z góry THX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 tak przez ciekawosc zapytam: jaki jest cel takiego działania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leho_13 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Prosto wywnioskować. Większa moc + większa prędkość = większe osiągi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dresiarzom i kombinatorom mówimy NIE :bigrazz: Przekręt jest przekrętem, zawsze. kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Rozumiem, że jak zarejestruje moje 800 ccm jako 2000 ccm to będzie wieksza moc i więcej frajdy? Hm, niezły sposób tuningowania nazwałbym go " tuning administacyjny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 13-letni Lesio kombinatorek musi poszukać innej szkoły dresiarstwa niestety, biedny miś....pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi