kooba73 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Kooba73, w tym tygodniu jestem w Wawie i Firleju(zlot :flesje: ), ale weekend 23- 24 bede na 90% nad morzem, trzeba w koncu przejechac sie na 3 kolach :D . Hi, normalnie ideał. 16-17 jestem uziemiony - mam dyżur z córą. 23-24 będę również na 90% nad morzem. Jak nic niespodziewanego nie wyskoczy to na 100%. Ja już drugi rok się przymierzam, żeby podłączyć 3 koło i niestety na razie bez powodzenia :smile:Dostałeś odemnie wiadomość na priv z nr telefonu do mnie? Daj znać, żeby złapać jakiś kontakt i się niepotrzebnie nie szukać. kooba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 jou szacuneczek dla wczorajszej ekipy off roud za super polatanke, kapiele w "morzu" i uswiadomienie, ze gixer jest najlepszym moturem pod sloncem, ale w lesie nadaje sie jedynie jako ekskluzywny taboret :banghead: moim zdaniem, po zeszlotygodniowym zakonczeniu sezonu - to bylo wlasnie otwarcie sezonu jesiennego off road. a pisze wlasnie w tym temacie, zeby zakomunikowac, ze magdzikowy uralec zostal wczoraj zamieniony (z powodzeniem) na U-boota :banghead: szacun wielki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon470 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 WitamJa mam R4 36rok, mamy tez w rodzinie EMW 350 52 rok,chetnie pomoge, doradze, wysle zdjecia, filmy..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) jou szacuneczek dla wczorajszej ekipy off roud za super polatanke, kapiele w "morzu" i uswiadomienie, ze gixer jest najlepszym moturem pod sloncem, ale w lesie nadaje sie jedynie jako ekskluzywny taboret :) moim zdaniem, po zeszlotygodniowym zakonczeniu sezonu - to bylo wlasnie otwarcie sezonu jesiennego off road. a pisze wlasnie w tym temacie, zeby zakomunikowac, ze magdzikowy uralec zostal wczoraj zamieniony (z powodzeniem) na U-boota :buttrock: szacun wielki ! wczoraj bylem jak Czarniecki!!!!!koniem przez morze ;] utopilismy urala w zalewie szczecinskim kto widzial to wie, kto nie niech zaluje uralec dzielinie przebijal sie przez fale byl moment strachu jak 20 m od brzegu zrobilo sie grzaskie dno i zaczal sie kopac ale dalismy rade cali mokrzy i szczesliwi. jedynym mankamentem takiej jazdy przez morze jest to ze zniklo cale bloto z sobotniego katingu po puszczy bukowej ;[ A tu pare fotek z wodowania:http://www.bikepics.com/pictures/697753/http://www.bikepics.com/pictures/697757/http://www.bikepics.com/pictures/697758/http://www.bikepics.com/pictures/697759/ Co wy na to? Gruby to MZ to tez juz weteran ;] Szymon470 dzieki za ofiarowana pomoc wrazie problemow napewno skorzystamPozdrowionka Edytowane 9 Października 2006 przez Magda_Z_Tanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 szacun dla sprzętu, oby w weekend nie zawiódł! Weż linę aby w razie W kogoś sholować :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 po sobotnim lesnym katingu lina zawsze w koszu rowniez saperka i mala siekiera ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Tak , tak ten w koszu to ja,zabawa była przepyszna . Na poczatku Magda nie wierzył w swoje sily, ale po wielu namowach wyplynęlismy na głęboka wodę.Gdyby nie statki na torze wodnym do Świnoujścia to kto wie gdzie by nas wywiało.Szkoda że nie wrzuciles foty jak zwodowałem swoją WSKe , ona też lubi pływać. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych. Edytowane 10 Października 2006 przez PAWULONIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 sorki ale oriana nie zrobila fotki jak jezdzisz po wodzie ;[ jest za to filmik jak wkopujesz sprzeta w plaze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam! może już pora żeby weterany wyszli z kryjówki, bo dla niektórych sezon nigdy się nie kończy.. moze ludzie odezwą się i pojeżdzimy polesie, troche pokatujemy maszyne (ruska :buttrock: ) i pośmigamy razem.. czekam na odpowiedz pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 jak tylko rama od kosza wroci z lakierowania proszkowego a tak swoja droga to pochwal sie swoim nowym nabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 ja teraz wózek też rozkładam na części, bo musze troche błotnik podspawać, i do piaskowania dać.. więc tydzień napewno mi zleci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Mam do sprzedania komplet szparunków M 72 , za całe 40 zł. Kupiłem ale do mojego sprzęta nie pasują. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=139114744 Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 z ozdob na moim moto najbardziej mi sie podoba takie gliniastee blotko o konsystencji roztapiajacego sie maselka ;] wtedy wyglada najefektowniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam! odświeżam temat, bo w związku z tym że mamy piękny śnieżek, i może ktoś sie skusi na jazde? ja w przyszłym tygodniu już sprzęta zrobie, bo zostało go złożyc, i instalacje podłączyć... może jakieś spotkanie za tydzień na pasie czy gdzieś? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi