Gitta Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 no dzisiaj byl na barce kolezka chyba Dnieprem, z koszem, mowil dokladnie to samo ...o Tobie :icon_mrgreen: Ten koleżka to zapewne Czaja!Czajka i Magda się znaja?Tak mi się wydaje ze w zeszłym roku na Junaczu impreszowali. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ten koleżka to zapewne Czaja!Czajka i Magda się znaja?Tak mi się wydaje ze w zeszłym roku na Junaczu impreszowali. :bigrazz: no ba!!! slyszalem ze czaja zamontowal tjuningowe wydechy od golfa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 no ba!!! slyszalem ze czaja zamontowal tjuningowe wydechy od golfa ;] i to jakie! funkiel nófka ... byliśmy z saszą przy 1. odpaleniu...kaszana!chyba ze je wypruł to zwracam honor :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) nie wiem czy wyprol ale napewno zjuningowal ten z lewej strony sie obrocil o 90 stopni i w czasie jazdy wbija sie w ziemie ;]i jaka prezencja szacun Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Magda_Z_Tanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Cześć do Szczecina mam 100km wiec narazie sie nie wybieram bo jeszcze prawka nie mam ale mam Jawe 250. PS ktoś w Szczecinie ma też starą Jawe i kupił do niej wózek boczny velorex 560. moze go znacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Od Generała kupił Heffi dla szwaga czy jakoś tak.Lepiej zapytaj na sie u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam! jeszcze ja jestem weteranem;] olać to że nie mam prawka:D ale trzeba sobie radzić i sobie jeżdze.. jak kojarzycie to byłem takim niebieskim Dnieprem.. Magda, jakiś wyjazd organizujesz czy coś? i mam problem z tą skrzynią, a mianowicie jak jade na 4 to tj są takie zgrzyty jak by miał się inny bieg wbić.. Pomóżcie..:notworthy: Pozdrawiam Młody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Kojarzymy, kojarzymy - to ten ruchol bez brudu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 hehe;] no dobra, już się nasłuchałem o tym...:notworthy::D ale ja lubie jak lepiej wygląda, ale teraz mam problem ze skrzynią..! kiedy następny jakiś zlot? może na Chociwel w sobote wpadniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Serwusik jesli chodzi o skrzynke to mozesz miec tak jak ja dzien przed junakiem podkladki tystansowe w skrzynce mi sie wytarly i zemabtki nabraly luzow przez co wlaczaly mi cie 2 biegi na raz skutkiem tego byla blokadaskrzyni i wylamane 3 zemby na dwojce. jedyna rada to wywalenie skrzynki na zewnatrz, rozebranie, przjezenie wymiana czego trzeba i spowrotem do ramy ;] wszystko mozna w jeden dzionek zrobic co do wyjazdu na chociwel to ciezka sprawa mam teraz pelno roboty i nawet lykend odpada poza tym wymienilem kosz i mam rozprzerzonego konia moze jutro to zrobie ale chociwej itak odpada wrazie czego dam znac odnosnie czy czegos nie organizuje to myslalem o jakiejs przeprawie przez lasy i blota ale nie wiem czy chcesz ze mna jechac takim ladnym wieprzykiem ;] a nastepny fajny zlot to darlowo masz tu linka http://www.zlot.darlowo.info/index.php jeszcze nie wiem czym jade ale jede napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ludzie, ktoś ma napewno ruska.. wpisujcie się.. może jakiś wspólny wypad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 15 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 poczekam az bedziesz mial kosz to zrobimy jakas mala przeprawowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 też bym chciał sobie pojeżdzić, i jeszcze jest taki minus że prawka nie mam;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 To akurat jest najmniejszy problem.... po co ci prawko w lesie ? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 no w lesie mi niepotrzebne, ale do tego lasu trzeba jakoś dojechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi