Strzalek Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Mocna maszyna jednym slowem nie wsiadl bym na taka za nic:PTeż tak myślałem ale jak nadażyła sie okazja to z ciekawości sie przejechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Mój znajomy ma taką i z chęcią bym ją dosiadł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Strzałek i jak wrażenia po jeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Strzałek i jak wrażenia po jeździe?Jak dajesz gazu to robi sie strasznie niesterowna, przód lekko sie podnosi a tył zaczyna na boki uciekać. Moze za lekki jestem na nią. Ogólnie mi taka jazda wcale sie nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Heh chyba to nie to ze jestes za lakki ja widzialem jak siadlo na nia chyba kolo 120 kilogramow zywej wagi i tak samo sie dzialo :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi