BIL Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Kupiłem niedawno stary model fabryki MZ. Przednie koło do naszprychowania. Wszystko sprowadza się do tego, że tne koszta naprawy tego motocykla do minimum i najchętniej bym naszprychował je sam. Ale dobry i niedrogi warsztat z Warszawy i okolic też byłby OK. Może znacie lokalizacje materiałów, które pozwoliły by mi naszprychować je samemu, jeśli nie to dajcie jakieś dobre namiary i cene wywoławczą. - obręcz 18 cala Dzieki :icon_twisted: Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 u mnie w rowerowym robia to za 10zl, niby rower a motocykl to nie to samo ale metody zaplacanie kol sa takie same. Wiec moze popytaj w rowerowym, jak dobry fachowiec to zrobi Ci to idealnie, bo predkosc spora wiec bicia nie moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 ja daje koła do roboty kolesiowy co robi na co dzień "walce" w kolarkach, zawsze wychodzą jak nowe :icon_twisted: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 co do szprych... do ja potrzebuje namiary na firme ktora dorabia, bo 4 mi braknie z tylu, kilka do wymiany, a w POZNANIU wolaja 3,5zl za szpryche bez nypla, bo maja jakies inne rozmiarowo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Mi do mt5 wołali 20zł i miałem czekać kilka tygodni :icon_twisted: namiar Ci wyśle na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Też tak sobie myślałem o serwisie rowerowym. Znam dobrego fachowca, chce około 15-25 zł, za zapłecenie rowerowego - 72 szprychy. A sprawe wyważenia mógłbym wykonać sam, ale może lepiej będzie jak zrobi to za mnie jakiś dobry warsztat w którym też pewnie kupie i opone. Z może sam zaplote i wyważe ? - Pomysłimy zobaczymy. Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi