tomb2 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Za 200 zł dostaniesz kask Probikera jeszcze ci troche zostanie, kolega w takim jeździ i nie narzeka specjalnie moim zdaniem lepszy do Tigera, Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 No niestety ale kasa jest wyznacznikiem. jasne ze wolal bym nowke firmowa z bajerami. Tylko ze taki kask kosztuje ponad 1000zl. A jak piszecie o uzywanych vs nowki za 100 czy nawet 150zl to troche dla mnie smieszne. Dobry kask kosztuje a taki za 100zl nie daje Ci zadnych szans w momencie wypadku. Moja rada szukaj uzywki za 150-200zl. A z tymi ,,dodatkami,, to nie przesadzajcie ja i tak z 3-4 razy do roku piore wnetrze kasku, a te nowsze maja juz wyciagane wnetrze. Pomysl wolal bys wpasc na drzewo w nowym seicento czy 10-letnim mercu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ja raz kupilem kask uzywany Shoei'a trzeba bylo tylko wysciolke wyczyscic i kask elegancki, a kupilem go za 100 zl rowne. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi