mwichan Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jak za 600zł miał bym mb50 z papierami to bym brał. Przewozy to znajomy ojca robi:P i bym porobil:P mam honde swoja ale bym mial tez cos z biegami:P do wyrywania dupek :icon_twisted: zartuje oczywiscie L:P mmoto nie do lansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Czy pasowal by bak od MBX80 do MB50 Nie bedzie pasować dlatego bo Mb ma otwarta rame natomiast MBX ma zamknieta i przez to nie bedzie pasowac. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 moim skromnym zdaniem :icon_twisted: na twoim miejscu zastanawial bym sie pomiedzy ns1 a nsr 80, no chyba ze trafisz jakąś okazje z tych pozostałym motorowerqów jakie zostały wymienione, i dlaczego nie bierzesz pod uwage rg80?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 moim skromnym zdaniem :icon_mrgreen: na twoim miejscu zastanawial bym sie pomiedzy ns1 a nsr 80, no chyba ze trafisz jakąś okazje z tych pozostałym motorowerqów jakie zostały wymienione, i dlaczego nie bierzesz pod uwage rg80?? Tja tylko znajdz NS1 albo NSR lub też RG do 1000zł albo do 300 euro ??? :icon_twisted: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Poza tym Rg jest paskudna a szczegolnie jej tyna lampa be. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Witam. Poronując RG i MBX (pod względem wyglądu) to tylko RG bym brał.Jeszcze zależy oczywiście jaki stan. Myślę, że większośc użytkowników tego forum powiedziało by, że RG jest ładniejsze :icon_twisted:Ale o guście sie nie dyskutuje :icon_mrgreen: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 ja powiem tak ogolni mbx jest ldany ale sa brzytko zrobione i nie maja tego uroku kumpel mial rg i jak poruwnalismy to moj mbx jest ladnijszy. bo jest dobrze zrobiony i pomalowany a malo jest takich mbx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Po pierwsze MBX jest roczniko wiele straszy i moze nie ma zbyt pieknego wyglądu ale Rg jest tragiczne i poza tym kiedy Suzuki produkowało RG to Honda miała już NS1. A więc jeśli porównywać motory z czasów kiedy byl produkowane RG to byl najgorszy motor. A tutaj jest zdjecie mojego MBX-a http://img320.imageshack.us/my.php?image=beztytuugd4du.jpg jest o wiele ladniejszy niz niektóre RG (na tym zdjeciu nie ma jeszcze naklejek ale nie mam bardziej aktualnego). Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 wlasnie oto mi tez chodzilo ze moj mbx jest o wiele ladniejszy od niktorych rg. rg ma zrobany tyl i wogole jakis chudy jest http://www.bikepics.com/members/matik91/89mbx80/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Witam. No Twoj MBX bardzo ładny. Szkoda, że czarny bo moim zdaniem taki kolor nie pasuje. Chociaż nie wiem jak jest w RL. Z naklejkami pewnie jest ładnie.Co do RG to oczywiście mówie tutaj o odpucowanym RG i odpucowanym MBX wybrałbym RG :icon_twisted: CO do matika- nie wiadomo kto jaki ma gust mi sie podoba niebiesko białe RG a Ci srebrny MBX :icon_mrgreen:Tak już bywa :biggrin: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Tutaj są jeszcze dwie fotki mojego motohttp://img427.imageshack.us/my.php?image=beztytuu8va.jpghttp://img427.imageshack.us/my.php?image=few9yd.jpgTo jedno ma troche chu... ujęcieMatik jestem pełen podziwu dla Ciebie masz zaje... sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 a co powiecie o moim Mtx :icon_twisted: ??www.dibo.photoblog.pl tam gdzies jest:Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) błotnik byś jeszcze przedni pomalował i by było spoko :] ale w enduro wygląd nie jest najważniejszy :icon_twisted:i felge przednią masz obitą :icon_mrgreen: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Heh No Dokladnie ;]Felge mam drugą;] a z tym blotnikiem dam sobie spokuj;]kupie nowy na wakacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi