zajc Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Tomek dzięki za foty z imprezki z Torunia.A tego "niewiernego" wypadało by delikatnie mówiąc nawrucic.NawrÓcic jakby co. Widze ,ze klan ojca grzyba sie rozrasta...niestety :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) A jak .Czarna mafia rośnie w siłe :D A oto jak między innymi ta mafia się rozrasta http://www.fotoflesz.foxnet.pl/images/rozs...zia/album0.html Edytowane 28 Maja 2006 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ks. Janusz napisał że planują być na Lednicy o godz 13.00. To godz juz znacie. I co jedziecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ks. Janusz napisał że planują być na Lednicy o godz 13.00. To godz juz znacie. I co jedziecie??Jedziemy jedziemy.Im więcej nas tym lepiej.Do zobaczenia. NawrÓcic jakby co. Widze ,ze klan ojca grzyba sie rozrasta...niestety :DZajc bylismy koło Czerska w zeszłą niedzielę.Lało jak cholera. Tomek dzięki za foty z imprezki z Torunia.A tego "niewiernego" wypadało by delikatnie mówiąc nawrucic.Darek nie nawrócić tylko sklepać :D Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Zajc bylismy koło Czerska w zeszłą niedzielę.Lało jak cholera.Tam zawsze pada :D Darek nie nawrócić tylko sklepać :DTaa, juz tacy kiedys byli. Zrobcie krucjate krzyzowa, by nawracac niewiernych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Niech kazdyz ma swoje poglady, mozna o nich pisac ale nie obrazac innych. Mysle ze to forum nie jest od nawracania na katolicyzm...Wracajac do tematu sam jestem ciekawy o ktorej godzinie bedzie parada. Jesli ktos czegos sie dowie to piszcie tutaj. Ja tylko dowiedzialem sie ze spotkanie w Gnieznie ma byc o 12. Scenariusz Lednicy 2006 - Chrystus Drogą (do Ojca, Drogą Krzyżową) 1. Droga do mnie samego - Nabożeństwo Getsemani 9 00-15 00 2. Droga do drugiego (wspólnota, Kościół) – Eucharystia, komunia - 18 00 3. Droga do Boga - Droga Krzyżowa Kto byl juz wczeniej niech powie w ktorym momencie moze byc procesja to wydedukujemy Edytowane 29 Maja 2006 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Jeśli myślicie że od tak podjedziecie pod rybe to jesteście w dużym błedzie, policja zamyka drogi dla ruchu aut juz kilka kilometrów wcześniej i wjeżdzają tylko auta z przepustkami, pamietajcie że przybywa tam co roku koło 100 tyś ludzi i ruch pieszy jest ogromny. Musicie sie jakoś zebrać ponieważ pojedynczych motocykli policja może po prostu nie wpuścić. Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Tak to bardzo logiczne - dlatego mamy sie zebrac w Gnieznie wczesniej i jechac cala grupa, bo inaczej nie wjedziemy na teren pol lednickich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 A jak .Czarna mafia rośnie w siłe :buttrock: A oto jak między innymi ta mafia się rozrasta http://www.fotoflesz.foxnet.pl/images/rozs...zia/album0.html Po twojej wypowiedzi i tobie podobnych widać, że są Motocykliści i motocykliści. Wy należycie do drugiej grupy. Nie mam nic przeciwko księżom. Byłam w tym roku na Jasnej Górze i było wspaniale.Myślałam, że takie durne wypowiedzi, które obrażają innych i ich uczucia a w szczególności przy każdej nadażającej sie okazji najeżdżają na księży zdażają się tylko na forach internetowych takich jak onet czy wp gdzie wstęp ma każdy półgłówek z ulicy. Myslałam, że forum motocyklistów jest forum ludzi wyjątkowych, że stanowimy szczególny rodzaj ludzi ale widać tak nie jest, szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 http://www.wsd.opole.pl/file/ulotka2006.pdftu jest program spotkania w Lednicy Po twojej wypowiedzi i tobie podobnych widać, że są Motocykliści i motocykliści. Wy należycie do drugiej grupy. Nie mam nic przeciwko księżom. Byłam w tym roku na Jasnej Górze i było wspaniale.Myślałam, że takie durne wypowiedzi, które obrażają innych i ich uczucia a w szczególności przy każdej nadażającej sie okazji najeżdżają na księży zdażają się tylko na forach internetowych takich jak onet czy wp gdzie wstęp ma każdy półgłówek z ulicy. Myslałam, że forum motocyklistów jest forum ludzi wyjątkowych, że stanowimy szczególny rodzaj ludzi ale widać tak nie jest, szkoda!gmarkiewicz to jest ten koleś który jest tutaj tym złym charakterem a nie Darek Kasiu.Darek to swój chłop.A tak poza tym czy wybierasz sie z nami do Lednicy? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Nowe newsy. O. Jan Góra prosił, abyśmy jesli to mozliwe zrobili sobie chorągwie ze znakiem Lednicy i przejechali jak współczesne rycerstwo. Za rybą ma byc przygotowane miejsce dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Supre - ja obawiam sie o wywrotke na piachu a teraz dodatkowo w jednej rece choragiew - szanse na glebe rosna...A tak powaznie - skoro nabozenstwo rozpoczyna sie o 17 to moim zdaniem jechac do Gniezna na 12 to zbyt wczesnie - nie uwazacie ? Musimy o tym powaznie pogadac z Januszem w czwartek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Supre - ja obawiam sie o wywrotke na piachu a teraz dodatkowo w jednej rece choragiew - szanse na glebe rosna...A tak powaznie - skoro nabozenstwo rozpoczyna sie o 17 to moim zdaniem jechac do Gniezna na 12 to zbyt wczesnie - nie uwazacie ? Musimy o tym powaznie pogadac z Januszem w czwartek.PozdrawiamJa też boje sie o glebę.Mam dylemat którym moto pojechać.Poświęcić Yamahę czy Suzę. :icon_twisted: Myślę że nie będzie tak źle.Damy radę Michał. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) to moim zdaniem jechac do Gniezna na 12 to zbyt wczesnie - nie uwazacie?Pozdrawiam Wiem tyle że spycjalnie mamy być wcześniej bo ktoś chce zrobic małą próbę z naszymi motocyklami. P.S.Nasza tzn moja ekpia wymiękła i teraz nie wiem co robic czy mam przyjechać sam?? :icon_twisted: Kurcze... Edytowane 31 Maja 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Raczej z piły pojedziemy w kilka sprzetow wiec jak co jedz, dolaczysz sie do nas. Bo wiadomo pewnie wiekszosc to beda starsi. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi