Boniek Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 http://img517.imageshack.us/img517/4781/plakat4tg.jpgZapraszam wszystkich zainteresowanych bardziej lub mniej :D na imprezę motocyklową która odbędzie się 3 czerwca we Władysławowie k. Turku :biggrin:Impreza ma charakter otwarty także każdy może wpaść spokojnie :icon_razz: Więcej info w linku powyżej. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 http://img517.imageshack.us/img517/4781/plakat4tg.jpgZapraszam wszystkich zainteresowanych bardziej lub mniej :D na imprezę motocyklową która odbędzie się 3 czerwca we Władysławowie k. Turku :biggrin:Impreza ma charakter otwarty także każdy może wpaść spokojnie :icon_razz: Więcej info w linku powyżej. Oczywiście zaproszenie od całej braci motocyklowej z Turku i okolic-przybywajcie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Siema, no ja sie pisze! Postaram sie wpasc razem z chlopakami z Kalisza:)Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyKLR Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Coś mały ruch w tym temacie :buttrock: Dajcie znac jak się wybieracie do władysławowa :biggrin: Pozdrawiam :buttrock: Edytowane 29 Maja 2006 przez SiwyKLR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ale mam nadzieję że nam pogoda dopisze. Sporo ludzi już potwierdziło że przyjedzie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sain Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 mozecie liczyc na dosc liczna ekupie z sochaczewa :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Dzięki,zapraszamy i czekamy jak potrzebne są jakieś informacje to proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ale mam nadzieję że nam pogoda dopisze. Sporo ludzi już potwierdziło że przyjedzie :icon_twisted:Wygląda na to, że w sobotę będzie ok także luuuuuuuuz :icon_mrgreen: Zapowiada się fajny dzień :icon_mrgreen: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 No to dzisiaj damy rade:D Pogoda zajebista:) I paru chlopa z Kalisza wbije!Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wlasnie wrocilem. Pogoda dopisala, organizacja OK. Prosze wrzuccie jakies fotki na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Było zajebiscie :icon_twisted: pozdro Julas i spółka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Siema siema, a ja tam byłem-miód i wino piłem:D:D Extra impreza! Super organizacja! DObra grochówa:D Zajebiste pokazy.. chciarz ten trial im sie nie udał zbytnio, ale streetfightery i traja dawali rade!Ogólnie warto było jechac:) No i plakietka zlotowa za free:)Ogólnie impreza czadowa!Oczywiscie wracajac do domu zabraklo mi paliwa, no ale juz sie do tegop przyzwyczailem:D Dario.G - za tydzien moze uda sie zrobic jakies ognicho w Kaliszu u "Leszcza" na działce (koles od Jawki Mustang), to jak cos to dam Ci znac:)Pozxdro dla Ciebie i ogólnie dla wzystkich którzy tam byli, no i oczywiscie podziekowania organizatorom za impreze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Też jestem po imprezie. Freestyle niczego sobie. Na pewno wszystkim się podobało. Trialowcy trudno żeby ułożyli nie wiadomo ile odcinków, ale i tak fajnie, że się pokazali :icon_twisted: W sumie nie spodziewałem się że pojawi się tyle sprzętów. Na pewno za rok znów imprezka będzie. Organizatorzy spisali się super. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Panie i Panowie jako jeden z ludzi ,którzy przyłożyli lapkę do organizacji chciałem podziękować chłopakom ,którzy robili pokaz czyli grupie Dawcy Orgazmów.Pełen szacunek za to co pokzali ,ludzie byli zachwyceni ,a pokaz w opanowaniu motocykli to już zupełnie inna bajka.Jeszcze raz dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Kolego "Zibik"? Czy ty to jestes ten który opowiadał o swoim bandziorze 1200? Mówiłe że jest sportowo turystyczny itp.. Obok twojego stał chyba taki srebrny bandzior .. TO byles ty?Pozdrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi