RIVENN Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mafia z KOlska (k.Nowej Soli.) Sakwy tanie nie sa ale jakość rewelacyjna. Gruba skóra, nie przemakają, nie deformują się nawet po wielu latach.Ja również słyszałem tylko pozytywne opinie o wyrobach Mafii, również widziałem na własne oczy jak są wykonane i jest to rewelacja inne się chowają. Osobiście wolę dać więcej kasy i kupic konkretne niż jakiś półśrodek z którego do końca nie bedę zadowolony. Zamierzam ubrać swoją maszynę w takie sakwy tylko ciężko dostać się do Mafii lub zdobyć chociażby namiary. PSzosia_ czy masz jakies bliższe namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam Ja też jestem na etapie wyboru stelaży i sakw I interesowaly by mnie takie informacje Jak patrze na te stelaże które są w ofertach wydają się delikatne i niestabilne może są jakieś sposoby modernizacji lub ulepszenia A może zancie jakiegoś indywidualnego producenta któremu można powierzyć wykonanie takiego stelaża na przykład ze stali nierdzewnej Pozdrawiam A nie myślałeś o oryginalnym stelażu ? Ja mam duży stelaż yamahy, jest bardzo solidny, sakwy mają wzmocnienia, zastępują tylne gmole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZAFARO34 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A nie myślałeś o oryginalnym stelażu ? Ja mam duży stelaż yamahy, jest bardzo solidny, sakwy mają wzmocnienia, zastępują tylne gmole A masz jakieś fotki swojego satelaża? Ewentualnie link do strony gdzie móglbym je obejrzeć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja również słyszałem tylko pozytywne opinie o wyrobach Mafii, również widziałem na własne oczy jak są wykonane i jest to rewelacja inne się chowają. Osobiście wolę dać więcej kasy i kupic konkretne niż jakiś półśrodek z którego do końca nie bedę zadowolony. Zamierzam ubrać swoją maszynę w takie sakwy tylko ciężko dostać się do Mafii lub zdobyć chociażby namiary. PSzosia_ czy masz jakies bliższe namiary Mafia jest na kązdym prawie bazarze ze swoim stoiskiem i na wszystkich większych zlotach i zlotach HD.Ale najpewniej po prostu pojechac do Kolska do niego i tak od razu kupić albo zamówić sobie.(nie znam adrsu, jeżdżę na pamięć ale to mała wiocha, wystaczy zapytać w sklepie i pokierują )Naprawde mogę polecić te sakwy. Miałam i mam przy kazdym motocyklu, kompletnie nic się nie działo a nawet ich nie pastowałam. Zdjeżdziłam naprawde sporo, w róznych warunkach atmosferycznych i nie było zadnego problemy. Sa z pojedynczej, bardzo grubej skóry i dobrze odszyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZAFARO34 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mafia jest na kązdym prawie bazarze ze swoim stoiskiem i na wszystkich większych zlotach i zlotach HD.Ale najpewniej po prostu pojechac do Kolska do niego i tak od razu kupić albo zamówić sobie.(nie znam adrsu, jeżdżę na pamięć ale to mała wiocha, wystaczy zapytać w sklepie i pokierują )Naprawde mogę polecić te sakwy. Miałam i mam przy kazdym motocyklu, kompletnie nic się nie działo a nawet ich nie pastowałam. Zdjeżdziłam naprawde sporo, w róznych warunkach atmosferycznych i nie było zadnego problemy. Sa z pojedynczej, bardzo grubej skóry i dobrze odszyte. A macie może jakiś namiar na ich firme i-mejl adres strony www Bo jeśli firma jest taka dobra to ma chyba swoja stronke ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A macie może jakiś namiar na ich firme i-mejl adres strony www Bo jeśli firma jest taka dobra to ma chyba swoja stronke ??? Chyba nie ma www ani @Mafia jest trochę z innej epoki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaku 2 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mafia z KOlska (k.Nowej Soli.) Sakwy tanie nie sa ale jakość rewelacyjna. Gruba skóra, nie przemakają, nie deformują się nawet po wielu latach.ja tez jestem zadowolony i znam mafie kupe lat jak chcecie dwonic to szukajcie numeru w ksiazce tel to jest Jurek Sieradzki Kolsko k.Wolsztyna woj lubuskie ja tez jestem zadowolony i znam mafie kupe lat jak chcecie dwonic to szukajcie numeru w ksiazce tel to jest Jurek Sieradzki Kolsko k.Wolsztyna woj lubuskieprzepraszam jurek sieradzan a nr. tel 68 3524342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 SZAFARO zwróć uwagę na tę firmę http://www.west-star.biz.test.strefa.pl/index_m_pl.php Mam od nich sakwy i nie narzekam. Faktycznie modyfikują wielkość i kształt pod indywidualne potrzeby bez zwiększania kosztów.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witaj Szafaro34 :buttrock: co do kasków - jeżdżę w Cabergu DownTown kupionym okazyjnie i jestem bardzo z niego zadowolony. (uwaga bez szyby jest głośno od jakichś 90 km/h w górę, z szybą nie zauważam hałasu) Polecam jakby co :buttrock: to kask otwarty jak zamierzasz kupić szczękowy to miałem okazję przejechać się w kasku koleżanki też Caberg , nie pamiętam modelu ale też z blendą przeciwsłoneczną i fajny był tylko trochę ciasny! :crossy: (koleżanka ma mniejszą głowę :) pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku !!! empiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZAFARO34 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witaj Szafaro34 :buttrock: co do kasków - jeżdżę w Cabergu DownTown kupionym okazyjnie i jestem bardzo z niego zadowolony. (uwaga bez szyby jest głośno od jakichś 90 km/h w górę, z szybą nie zauważam hałasu) Polecam jakby co :buttrock: to kask otwarty jak zamierzasz kupić szczękowy to miałem okazję przejechać się w kasku koleżanki też Caberg , nie pamiętam modelu ale też z blendą przeciwsłoneczną i fajny był tylko trochę ciasny! :crossy: (koleżanka ma mniejszą głowę :) pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku !!! empiq WitamJa szukam otwartego kasku z wmiare dużą szybka i w przyszłości z możliwością montażu zestawu do komunikacji.Oglądałem kaski NOLANA ale mnie nie powaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 WitamJa szukam otwartego kasku z wmiare dużą szybka i w przyszłości z możliwością montażu zestawu do komunikacji.Oglądałem kaski NOLANA ale mnie nie powaliłyMożliwość montażu zestawu do komunikacji posiada Airoh JET55-S, ja również zastanawiam się na zakupem wspomnianego JET55-S lub Caberga Downtown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpuzicki Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 ja osobiście używam kasków NOLANA konkretnie model N42http://e-kaski.pl/product_info.php?manufac...&products_id=76 ma duże możliwości jezeli chodzi o interkomy. Osobiście jestem zadowolony - dobra jakość + funcjonalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZAFARO34 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 WitamMam pytanieJakie narzędzia wozicie przy swoich Dragstarkach Co warto mieć przy sobie w czasie wyjazdu ???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Do podstawowego zestawu podsiodłowego dodaję zawsze duże klucze do zdjęcia przedniego i tylnego koła, zestaw zaciskanych opasek plastikowych, taśmę klejącą na płótnie (srebrna), próbnik elektryczny. Woziłem też zapasowe świece i żarówki w miejscu po AIS-ie, pod narzędziami - które przekazuję Ci wolne, gratis, razem z motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 zapasową linkę sprzęgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi