1janbo Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 XVS-em zaliczyłem mega wypasione winkle na - http://www.nockalmstrasse.at/ (Faak am See też zaliczony) Jak ktoś chce, nie ma opcji na turystykę Dragiem.. Z resztą Shipp sam dobrze o tym wie... Latać i nie marudzić... fotki dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidu Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 XVS-em zaliczyłem mega wypasione winkle na - http://www.nockalmstrasse.at/ (Faak am See też zaliczony) Jak ktoś chce, nie ma opcji na turystykę Dragiem.. Z resztą Shipp sam dobrze o tym wie... Latać i nie marudzić... fotki dla zainteresowanych znaczy można dragiem uprawiać turystykę czy nie, bo się pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Jak najbardziej można, sam robię 4-5 tys minimum w sezonie czysto turystycznie. W tym roku byla Chowracja i Wlochy po Wenecję. Powrót jednym skokiem przez Austrię i Niemcy /Insbruck, Monachium, Drezno/ i nie mialem żadnych problemów z motocyklem ani zmęczeniem. Wszystko oczywiście z plecaczkiem i full bagażami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 znaczy można dragiem uprawiać turystykę czy nie, bo się pogubiłem Turystyka- czemu nie? Mój najdalszy punkt wyjazdowy to Sycylia . Połączenie zwiedzania i odpoczynku z czerpaniem przyjemności z jazdy podczas calej podroży nie wyklucza się jeśli wszystko jest zrownowazone. "Zaliczylam" Włochy z "objazdem " Sycylii i powrot przez Chorwację , a dametralnie rozna pogoda nie przeszkodziła i nie zniechęciła- trzeba byc tylko przygotowanym na +40C piekła jak i te ...max.+3C z ulewnym deszczem , silnym wiatrem( tak miałam od Chorwacji po Polskę w drodze powrotnej przez 3 dni...). Zmęczenie? czasem ciężko bylo- ale to tylko pogoda.......... ,reszta nie dająca zapomnieć i tęsknota (zimą )na taki kolejny wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidu Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Uffff to kamień z serca, czyli mogę sobie bezstresowo planować wojaże na przyszły rok. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Turystyka- czemu nie? Mój najdalszy punkt wyjazdowy to Sycylia . Połączenie zwiedzania i odpoczynku z czerpaniem przyjemności z jazdy podczas calej podroży nie wyklucza się jeśli wszystko jest zrownowazone. "Zaliczylam" Włochy z "objazdem " Sycylii i powrot przez Chorwację , a dametralnie rozna pogoda nie przeszkodziła i nie zniechęciła- trzeba byc tylko przygotowanym na +40C piekła jak i te ...max.+3C z ulewnym deszczem , silnym wiatrem( tak miałam od Chorwacji po Polskę w drodze powrotnej przez 3 dni...). Zmęczenie? czasem ciężko bylo- ale to tylko pogoda.......... ,reszta nie dająca zapomnieć i tęsknota (zimą )na taki kolejny wyjazd. Po co tesknic zima mozna sie wybrac na Elefanta w ostatni week stycznia. Ja tam jade. :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Po co tesknic zima mozna sie wybrac na Elefanta w ostatni week stycznia. Ja tam jade. :buttrock: :flesje: hahahahhaa....hm...raczej ciepłolubna jestem :biggrin: ,a śniegi prawie zaliczyłam- rodzina dzwoniła wtedy bym nie wracala przez Zakopane...bo tam juz biało. Elefant- moze się skuszę - ale tym drugim moto- tylko gdzie schowam kaloryfer? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Podejrzewam ze gorzej niz w tym roku juz nie bedzie. Trzy dni ciagle padajacego sniegu i potwornego zimna. A grzejnik jest w zupelnosci nie potrzebny, bo atmosfera jest bardzo goraca. Termin to 28-30-2011. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 XVS nadaje się na turystykę... tylko zależy kto, co lubi... jednemu wystarczy mercede, drugiemu - fiat... Gwiazda dawała radę na winklach austriacjich, San Marino też zaliczone... boleści tyłka nie odczuwałem... a Shipp - kto Go zna, ten wie, że Wodzu twardy jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 XVS nadaje się na turystykę... tylko zależy kto, co lubi... jednemu wystarczy mercede, drugiemu - fiat... Gwiazda dawała radę na winklach austriacjich, San Marino też zaliczone... boleści tyłka nie odczuwałem... a Shipp - kto Go zna, ten wie, że Wodzu twardy jest :) Szkoda ze nie wiedzialem, ze bywasz w rejonach San Marino. Mieszkam 70 km. od tego miasteczka i jest tu osiem nie zbyt wysokich ale zajefajnych przeleczy do zaliczenia. Na co trzeba przeznaczyc dwa dni. I da sie tez spoko u mnie rozbic namiot ewentualnie wrazie zlej pogody przekimac na chacie. Szkoda ze nie wiedzialem, ze bywasz w rejonach San Marino. Mieszkam 70 km. od tego miasteczka i jest tu osiem nie zbyt wysokich ale zajefajnych przeleczy do zaliczenia. Na co trzeba przeznaczyc dwa dni. I da sie tez spoko u mnie rozbic namiot ewentualnie wrazie zlej pogody przekimac na chacie. A XVS nadaje sie jak najbardziejna turystyke. W sierpniu zrobilem cztery tysiace i o dziwo dupsko nie bolalo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Moim zdaniem XVS nadaje sie do spokojnej turystyki. Poszalec nie mozna, ale jest czas delektowac sie widokami. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1janbo Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Szkoda ze nie wiedzialem, ze bywasz w rejonach San Marino. Mieszkam 70 km. od tego miasteczka i jest tu osiem nie zbyt wysokich ale zajefajnych przeleczy do zaliczenia (...) To ja tym bardziej żałuję. Zabrakło mi mety, żeby "zaatakować" Rzym ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Moim zdaniem XVS nadaje sie do spokojnej turystyki. Poszalec nie mozna, ale jest czas delektowac sie widokami. Pozdro No i chyba oto w tym wszyskim chodzi :buttrock: A nie o samo zap. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidu Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Bardzo mnie te pozytywne opinie o turystyce dragiem cieszą, ponieważ w przyszłym roku planuję wypad do Francji. I z tego co się zorientowałem to moje 1500 km w jedną stronę to niemalże żadna odległość na tym sprzęcie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Bardzo mnie te pozytywne opinie o turystyce dragiem cieszą, ponieważ w przyszłym roku planuję wypad do Francji. I z tego co się zorientowałem to moje 1500 km w jedną stronę to niemalże żadna odległość na tym sprzęcie :biggrin: Po co czekac do lata przyjezdzaj w styczniu do Niemcowni na Ele... A we Francji proponuje Prowansje i polozony tam canin Verdon gdziemozna tez zaliczyc skok na gumie z wysokosci 180m.Poza tym drogi i winkle w tym rejonie sa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi