Prot Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Polskie drogi drodzy panowie są duże lepsze niz kilka lat temu więc nie narzekajcie .Amorki Wam dobijają z innego powodu .Jeżeli komus by się chciało niech zważy motocykl "goły a potem z sakwami ,wałkami ,gmolami ,podestami , podnóżkami,bagażnikiem ,sisibarem , szybą,wszelakimi osłonami i innymi pierdołami mocowanymi na błotnikach i wszędzie gdzie sie da .W połączeniu z kierowcą i pasażerem daje to o wiele większe obciążenie niż przewidywane przez producenta co w dużej mierze ma wpływa na prawidłowe funkcjonowanie zawieszenie . Ano niestety święta racja. Jak się z moto robi choinkę to potem polskie drogi temu winne. Majki ... pewnie masz spieprzony amorek+polskie tirówki na poboczach+choinka+liche materiały z których robią damkę*=problemik Teoria o polskich drogach=bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Majki ... pewnie masz spieprzony amorek+polskie tirówki na poboczach+choinka+liche materiały z których robią damkę*=problemik Daj spokoj Prot ....Amorek jest nowka sztuka z przebiegiem 2000 mil zalozony w zeszlym roku na przegladzie w UK.Dziwne ze po UK i dalej jezdzil Drag na 3 i nie dobijalo a w Polsce dobilo ??? :eek: Przestawilem na 6 i teraz jest OK.A jaka choinka ??? Dwie sakwy, kufer, rola bagazowa to jakis straszny ciezar dla Draga ??? a w srodku spiwor, ciuchy, materac + namiot ??? Moze z 15 kilo towaru :biggrin: Zwyczajnie nastapilo zmeczenie materialu po 10 latach i stalo sie. Kropka.A ze przyczyna bylo dobijanie do blotnika na polskich dziurach to juz inna sprawa. Pewnie jakbym zdjal walek z przodu to by bylo OK.Wiem juz ze nowka sztuka w Uhma Bike kosztuje 500 zlotych :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Earendale Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Witam Szanownych Kolegów Ma inny problem (pewnie błachy, ale...)Na moich sakwach a konkretnie ćwiekach mam troche rdzy (brązowej i zielonej) - co możecie polecić na usunięcie tego - jaki środek usunie tę naleciałość jednocześnie nie niszcząc skóry? Chyba że zostaje wymiana ćwieków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Majki piszesz że amor nówka sztuka 2000 mil i drogi w UK sa idealne więc napisz mi prosze po kiego ........ wymienialeś te amorki ?? Zepsuły się ?? Na takich idealnych drogach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Czy ma ktoś instrukcje montażu tego filtra http://www.kuryakyn.com/products.asp?bn=metric&ci=3694 Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 jaki środek usunie tę naleciałość jednocześnie nie niszcząc skóry? AUTOSOL tylko nie trzyj całych sakw, a pobaw się w jubilera i podłub precyzyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Earendale Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 AUTOSOL tylko nie trzyj całych sakw, a pobaw się w jubilera i podłub precyzyjnie Dzięki LuToSpróbujęMam nadzieję, że to zadziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam Szanownych Kolegów Ma inny problem (pewnie błachy, ale...)Na moich sakwach a konkretnie ćwiekach mam troche rdzy (brązowej i zielonej) - co możecie polecić na usunięcie tego - jaki środek usunie tę naleciałość jednocześnie nie niszcząc skóry? Chyba że zostaje wymiana ćwieków... Ćwieków nie wymieniaj:) jest takie coś, co nazywa się NEVR DULL. Czyni cuda z różnymi rdzami, naleciałościami itp. Do kupienia w paru internetowych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 po kiego ........ wymienialeś te amorki ?? Zepsuły się ?? Poniewaz po 8 latach juz troche sie zuzyly i trzeba bylo wymienicJa napisalem ze TE co mam teraz maja 2000 mil zrobione. :) Tamte mialy ..... 37 000 mil, wiec chyba mialy prawo pasc :) :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) Na poprzednim moto (Virago) jeździłem bez szyby a Draga kupiłem od razu z szybą, więc na próbę po dwóch latach takiej jazdy zdjąłem dzisiaj szybę i.........Straciłem dwa lata jazdy!!! Ja pierdykam, jak super jeździ się bez szyby i jak moto wygląda. Oczywiście są okoliczności kiedy szyba się przydaje (deszcz i owady), ale najważniejsze to to, żeby "plusy nie zasłoniły nam minusów". Inne czucie motonga, inna widoczność, łbem nie telepie, no samo (prawie) miodzio. Jakbyśmy byli jednym organizmem. Oczywiście przelotowe 120-140! Trochę w klatę gniecie, ale przy tej pogodzie to nawet dobrze ;). No i przy 160 trzeba się dobrze trzymać na wybojach, bo można Batmana zaliczyć :biggrin:. Na razie zostaje przy zdjętej. Jak będą zapowiadać deszcze przed jakimś dłuższym wypadem to może założę, ale na krótkie przebieżki w ładną pogodę to nie widzę lepiej.To by było chyba na tyle w temacie. Chłopaki ma ktoś może zamontowane gmole przednie do 650 clasisc . Pytam o gmole w kształcie trzech rur poziomych . Jak to wygląda w 1100 jest super.Na pewno tutaj takie załatwisz:http://motoakcesoria.republika.pl/ Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbymus Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dzięki sprawdzałem ,z gmolami wstrzymam się do końca sezonu. Dymsha czy twoja szyba dostawała drgań przy 80-90 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dymsha czy twoja szyba dostawała drgań przy 80-90 km.Szyba jest solidna i nie drgała, to moja czacha telepała się przy 100-120 km/h. Kombinowałem kiedyś z różnymi jej ustawieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epterode Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Panowie mam taki cyk w 1100 vstar jak dodaje gazu to niby idzie ale nagle kopa dostaje ?zalewa jedna swiece czy jak jedize ale jagby nagle wlaczyl jeden cylinder? gazniki do reg czy jak siwce wymineilem i dalej tak samo ? taka jakas turbo dziura i glownie na 1 2 biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propit Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Panowie mam taki cyk w 1100 vstar jak dodaje gazu to niby idzie ale nagle kopa dostaje ?zalewa jedna swiece czy jak jedize ale jagby nagle wlaczyl jeden cylinder? gazniki do reg czy jak siwce wymineilem i dalej tak samo ? taka jakas turbo dziura i glownie na 1 2 biegu witam. mam dokładnie to samo. też 1100 vstar poruszałem ten temat kilka stron do tyłu i żadnej odpowiedzi. wymieniałem dwa razy świece i dwa razy regulowałem gażniki. zostały jeszcze zawory ale to na przyszły sezon. niby nic a irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epterode Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) o widze ze nie jestem sam ? dzisaj jak jechalem to jak mu dodaje pomalutku gaz tyci tyci to niby idze rowno ? azlazlem mu juz wahe v -pover bo mowie moze waha ale nie ? podaj swoj gg propit ja swiece wyminilem i dalej nic a za regulacje gaznikow ile dales? mowisz o regulacji calkowitej czy synchronizacji? reg zaworow duzo robty w tym moto? Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez epterode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi