maksdj Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Panie i Panowie! między innymi dzięki waszym głosom moja dragna zajęła 3 miejsce w konkursie na kwietniowy motocykl miesiąca. DZIĘKUJE! pozdarwiam maksdj (marcin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Gratulacje, ! mam nadzieję że następnym razem będzie pierwsze! :biggrin: pozdrempiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 hej kolego :-) ja mam taką oponę, a raczej dwie. wybieram się w tym tygodniu na wymianę to Ci powiem jak to uszczelnienie wygląda dokładnie.Słyszałem ze jest to obręscz gumiana która się sama pod ciśnieniem dociska do dziór tam gdzie są szprychy.Ale ja mam na imię Tomasz i jak nie zobacze to nie uwierze! miewaj się Zjebus, jesli możesz to zrób foty felgi z tym wynalazkiem. Ciekawe, gdzie to mozna kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Zjebus, jesli możesz to zrób foty felgi z tym wynalazkiem. Ciekawe, gdzie to mozna kupic ? Chętnych to będzie więcej na taki wynalazek :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ja też będę chętny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam !Czy może mi ktoś powiedzieć jaka jest róznica w spalaniu benzynki między DS650 a DS1100?Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz kierownicy Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Przebiegi dla tych silników do małych nie należą, a czy ktoś je zrobi ciągle, czy z przerwami to chyba nie ma różnicy? Masz zasięg ok 250km na baku i wtedy robisz przerwy do zmniejszenia dupobólu:) Najgorszy jest pierwszy dzień, potem dupa się przyzwyczaja :icon_mrgreen: witam koleżanki i kolegów Dragstarowiczów mam pytanie w kwestii zasięgu...czy ktoś wie jaka jest pojemność baku DS 650?słyszałem różne opinie 12-13-15... i teraz nie wiem, która odpowiedź jest prawidłowawczoraj uzupełniałem paliwko i wg wskazań dystrybutora weszło mi do baku 15,2 l?! (nigdy tyle nie nalałem)nie przełączałem na rezerwę i nie wiem czy jechałem na oparach czy na stacji (Shell) kręcą licznikiemdziękuję za odpowiedź :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam !Czy może mi ktoś powiedzieć jaka jest róznica w spalaniu benzynki między DS650 a DS1100?Z góry dzięki za odpowiedź. Do 140 niezauważalna. Powyżej to juz wiesz, że jedziesz 1100 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 witam koleżanki i kolegów Dragstarowiczów mam pytanie w kwestii zasięgu...czy ktoś wie jaka jest pojemność baku DS 650?słyszałem różne opinie 12-13-15... i teraz nie wiem, która odpowiedź jest prawidłowawczoraj uzupełniałem paliwko i wg wskazań dystrybutora weszło mi do baku 15,2 l?! (nigdy tyle nie nalałem)nie przełączałem na rezerwę i nie wiem czy jechałem na oparach czy na stacji (Shell) kręcą licznikiemdziękuję za odpowiedź :bigrazz: pzdr Witam. Zawsze na zbiorniku robie 260 km, i nigdy niewnikalem ile wchodzi. Generalnie wszedzie, gdzie czytalem to pojemnosc zbiornika- 16 l, a w jednym przypadku 15,7 l. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZAFARO34 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 KOLEDZY ZE STOLICYPROSZĘ O POMOCPodajcie proszę namiary na porządny sklep z ubiorami motocyklowymi Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 KOLEDZY ZE STOLICYPROSZĘ O POMOCPodajcie proszę namiary na porządny sklep z ubiorami motocyklowymi Z góry dziękuję i pozdrawiam TARBOR WARSZAWA ul. Kijowska 11 tel. (022) 81-814-85 (naprzeciw dworca Warszawa Wschodnia) Czynny Pon. - Pt. 10-18 Sob. 10-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 TARBOR WARSZAWA ul. Kijowska 11 tel. (022) 81-814-85 (naprzeciw dworca Warszawa Wschodnia) Czynny Pon. - Pt. 10-18 Sob. 10-14I konieczny linek: http://www.tarbor.pl/To co na Kijowskiej takoż i na WWW a i mam wrażenie że oczekiwanie krótsze. pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange rider Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) KOLEDZY ZE STOLICYPROSZĘ O POMOCPodajcie proszę namiary na porządny sklep z ubiorami motocyklowymi Z góry dziękuję i pozdrawiam A co chcesz kupić? Tex, skórę? P.S. Tarbor na Kijowskiej :icon_question: Edytowane 29 Maja 2008 przez orange rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz kierownicy Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 KOLEDZY ZE STOLICYPROSZĘ O POMOCPodajcie proszę namiary na porządny sklep z ubiorami motocyklowymi Z góry dziękuję i pozdrawiam za chwilę 7-8 czerwca jest bazar przy torze wyścigów konnych też można coś znaleźć, zobaczyć, przymierzyć... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Do 140 niezauważalna. Powyżej to juz wiesz, że jedziesz 1100 :crossy:A tak odrobinkę w konkretach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi