zysio Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 nie to jest oznaczane pod zapłon ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Tak, jezeli ubywa Tobie plyn to musizz sprawdzic uszczelke tak jak wyzej koledzy pisali. no i za kazdym razem jak odkrecasz i zakladasz glowice powinna byc nowa uszczelka, poniewaz tego typu uszczelki sa jednorazowe i traca swoje wlasciwosci uszczelniajace wiem za kazdym razem dajemy nowa. Sprawdz taz wszystkie weze, i opaski. Jezeli myslisz ze masz glowice nieszczelna to oddaj ja do regeneracji lb zalatw sobie druga. Co do uciekajacego oleju miedzy dyfuzorem a tlumnikiem - za bogata mieszanka, lub padl simmering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi