zibiano Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 zapraszam chetnych motocykklistow 10 czerwca na białołekę. dzieciaki niepelnosprawne maja olimpiade sportową, a w trakcie bedzie zrobiony "park maszyn" gdzie dziaciaki beda mogły sobie zrobic zdjecia na maszynach, posiedziec. nie bedzie wozenia dzieciakow gdyz niektore z nich mogłyby zle zareagowac na co głosniejsze maszyny impreze organizuje fundacja "krasnal" zajmujaca sie leczeniem i rehabilitacja dzieci niepelnosprawnych plan, spotkanie: 10 czerwca godz. 12:30 pod Boldorem (modlinska). dojazd na około 13 !! postój godzinny mniej wiecej - zdjecia, piknik itp. po zdjeciach rozjezdzamy sie w swoje strony. chetni zostaja na koncercie Majki Jezowskiej :icon_razz::):) zróbmy frajde dzieciakom !! pozdrawiamkontakt w razie czego [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Brzmi fajnie :-), Po ostatniej akcji w Domu Dziecka... Jak bedę mógł, to wpadnę z koszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 dzieki, czekama własnie i rozgłoś wszystkim :icon_razz::)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Wstępnie się zapowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Świtny pomysł. Szkoda że nie mogę dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Po ostatniej wizycie w DD myśle, że chętnych nie zabraknie! (jak skręce motór to będe z Florkową na 100%) a jeszcze chciałem napisać, że po DD kolega pepe570 został podsumowany przez moją połówke jako: "oaza dobroci i spokoju" :-) byle więcej takich ludzi !!pozdrawiam i do zobaczenia !! P.S. może jakieś dokładniejsze info co do imprezy? adres itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 dzieki za odpowiedz i czekam na wiecej !! :biggrin:impreza odbedzie sie przy ulicy Pancera na białołęce !! http://www.dlasmyka.pl/?x=3&f=111&kat=63 pracowalem tam jakis czas i w innym miejscach tez, ...wiem i Wy wiecie jaka frajde mozemy IM zrobic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Po ostatniej wizycie w DD myśle, że chętnych nie zabraknie! (jak skręce motór to będe z Florkową na 100%) a jeszcze chciałem napisać, że po DD kolega pepe570 został podsumowany przez moją połówke jako: "oaza dobroci i spokoju" :-) byle więcej takich ludzi !!pozdrawiam i do zobaczenia !! P.S. może jakieś dokładniejsze info co do imprezy? adres itd... Dzięki, wzruszyłem się jak stary siennik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Ja postaram się też wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ja oczywiście bede:)) nawet jak motorek nie bedzie sprawny to wsiadam na rower i przyjade bo mieszkam nie daleko:)) pepe 570 - bo ty złoty człowiek jestes::D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Cicho - wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Postaram się przyjechać, może córcię wezmę ze sobą na moto :biggrin:, tylko kask by się przydał, mam rzut beretem. Jeśli się z nią wybiorę, będę czekał przy drodze na Białołęce, jeśli sam, to przyjadę pod umówione miejsce. A może miejsce zbiórki przenieść pod Urząd Dzielnicy, łatwiej by mi było z córką przyjechać i była by obstawa? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ja jestem także za tym by ustawić się pod gminą:biggrin: to łatwo rozpoznawalny punkt i wszyscy trafia bez problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ja mam tylko takie małe pytanko, bo mi się zdaje, że ten Boldor to jest na Jagiellońskiej nie na Modlińskiej...Wiem że Modlińska jest przedłużeniem Jagiellońskiej ale może jest jakiś boldor o którym nie wiem, bo jeżdże od niedawna :-)Mówimy o tym samym? http://www.boldor.home.pl/tresc/index800.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Na dzień dzisiejszy moto mam martwe, zniknęło sprężanie... Mam nadzieję że się uporam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi