Tuńczyk Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Niedawno stałem sie posiadaczem suzuki rg. Motorek super fajnie sie zbiera z dołu jest wygodny i przyjemnie sie na nim jeździ. Ale zabardzo nie podobają mi sie owiewki. Chciałbym je ściągnąć i założyc miniowiewke zamiast przedniej lampy. Ma ktoś jakieś sugestie jak to zrobić i czy nie będzie z tym problemu?Bo widziałem na allegro już pare rg które właśnie tak były przerobione i bardzo mi sie to podobało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) zalozyc ufo ;) tylko te 2 halogeny kuchenne Edytowane 25 Maja 2006 przez KrzyChules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam. Mnie też bardzoo podobają się właśnie RG bez owiewek z boku.Tutaj masz link do "uniwersalnej"http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=104902278 Jak poszukam dobrze to znajde kilka fotek z RG właśnie z takimi owiekami. Jak chcesz to je zamieszcze na forum.Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Tylko ze te owiewki nie mają homologacji i można mieć zabrany dowód :icon_razz::(:):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) kolejna historia pt. ,,Jak upiękrzyć, motocykl który został osiągnięty pracą inżynierów i stylistów wysokiej rangi" hmm jak założysz tą owiewke to w gazecie napiszą że u was na wsi było to ufo.. sorry ale jak dla mnie festyn, jak zwykle skromnym zdaniem mym :icon_razz:, rób co chcesz Edytowane 25 Maja 2006 przez TeRRoRystA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Tylko ze te owiewki nie mają homologacji i można mieć zabrany dowód :P:(:bigrazz::( Hmm.......... :icon_razz: Witam. Zaciekawiło mnie. Dlaczego tak jest... ??Czemu mówisz, że wiejsko wygląda.... Jak jest ładnie zrobione z kolorem dobrane bardzo ładnie wygląda ... :) Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 terrorysta zawsze sie czepia wlochow, ale zeby japoncow...? owiewka moze ladnie pasowac, tyle ze jak dla mnie to przod jest fajny tyle ze boczki sa do du*y a jesli nie maja homologacji to znaczy ze nie maja specjalnych certyfikatow, ktore umozliwia jazde z nimi po ulicy... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 magneto nie czepiam się japońców, włochów owszem.. poprostu mnie się to nie widzi z tą owiewką właśnie przez seryjne owiewki suzuki RG ma swój image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) A co idzie za brakiem homologacji policja ma prawo zakazać ci przemiaeszczanie sie na moto obiawi się to w postaci zabrania Ci dowodu rejestracyjnego:( Warto poszukać jakiejś ale z homologacja bo innaczej to ryzykowne no ale nie każdy policjant będzię na to zwracał uwagę. Ja mam suzi rg od 3 dni i bardzo mi się podoba w orginale ale mozę za kilka tygodni sam zacznę kombinować ze zmianą przodu bo owiewki typu ufo ale te z wyższej półki też mi się podoba i to bardzo. Pozdro All Ta jest fajna:http://www.allegro.pl/item104904992_owiewk...r_3_wersje.html Ale nie moge powiedzieć ze suzi mi się nie podoba w tej orginalnej postaci jest bardzo ładne i super sie prezentuje. Dlatego jednego kupiłem :icon_razz: Edytowane 26 Maja 2006 przez jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 oryginalna owiewka ufo za 140 zl ma homologacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ja na twoim miejscu pozostawił bym orginalne owiewki- lebsza ochrona przed wiatrem, ale to kwestia gustu ale pytanie jak skuteczne są światła przy takiej owiewce UFO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Znalazłem na allegro miniowiewke z kierunkowskazami. Nie wiem tylko czy by za bardzo nie odstawała. Co o tym myślicie http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=104902338 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Witam.Tunczyk moim zdaniem całkiem bardzo fajna owiewka. Tylko zeby była troche inny kolor. Ale to i tak by nie był problem (później bys pomalował) tylko szkoda nową malować.A jak myślicie jak by było z podlączeniem kierunków ?? :biggrin: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 I jak macie to podajcie linki z fotami z przerobionymi rg :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 I jak macie to podajcie linki z fotami z przerobionymi rg :biggrin: Witam.Specjalnie dla Ciebie zapodaje fotki .......... http://img95.imageshack.us/my.php?image=dla4dh.jpghttp://img102.imageshack.us/my.php?image=dla13tc.jpg I jak sie podoba ?? :icon_razz: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi