awful Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 bartic.. jestes 2 slownie drugim czlowiekiem z wroclawia, ktory sie do mnie odezwal I nawet, nie, ze 2, co zaoferowal pomoc, tylko w ogole drugim wroclawianianem ! A takie k.. niby duze miasto.. No ja rozumiem ze po tych dziurach i torowiskach nie da sie jezdzic,ale to nie moze byc jedyny powod. Pozdrawiam mieszkancow miasta duchow!!! heh jak do wakacji nie znajdziesz chętnych to ja się piszę. pewnie będę odwiedzał rodzinkę tamże mieszkającą . (urodziłem się tam). mam nadzieję, ze znajdziesz - nie dlatego,ze nie chce pomagać,lecz dlatego,ze nie chciałbym,zebyś tyle czasu nie miała tej frajdy :biggrin:. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRP Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Rzeczywiscie, chlopaki gdzies sie pochowaly... Cholera, ze tez mnie musialo wywiac, a tak szybko nie wroce... Zaczynalem od ETZ 250, moze jeszcze cos pamietam, bo to byly czasy gdy sie przy ET-kach samemu grzebalo.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 no, wrocławianka, to nie zwlekaj... dałem ci namiary, kontaktuj się, bo niedługo mnie stąd wywieje w dalekie kraje :biggrin: a przydałoby się, byś coś pojeździła w tym sezonie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 brydnym smierdzacym wrednym samobojcom jezdzacym 200po szynach tramwajowych za wspolprace dziekuje. :icon_twisted: hmmmm W przejazdzkach jest temat poznam mot.. z wroclawia i to tam trzeba sie pytac a nie w powitalni albo przy piwie.. Przy piwie to my sie spotykamy ale w wieczorami w realu... pozdrafiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 i przydało by się najpier zaprosić chłopaków z wrocławia na jakies piwko, poznac dobrze, to wtedy pomyslimy nad pomoca dla drogiej Wrocławianki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Chłopaki :icon_twisted: Koleżanka w potrzebie a Wy sobie jaja stroicie ( nie dosłownie :icon_mrgreen: ) Wrocławianko, wal do nas śmiało jak w dym - my nikogo nie zostawiamy w potrzebie ( a zwłaszcza dziewczyn potrzebujących NA GWAŁT faceta :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi