lolek Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam!Zerwał mi się gwint albo sam nie wiem , jak dam klamkę w pozycję oddaloną i nacisnę mocniej to po kilku naciśnieciach klamka wpada do manetki prawie i regulacja się przestawia na minimum :P jest możliwość wymiany samej tej regulacji czy kupuje się to razem z nową klamką ;) czy jest jakiś inny patent żeby to naprawić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Nowa klamka. ( moze byc uzywana :icon_razz:) Adam M. Edytowane 25 Maja 2006 przez Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) dokładnie ...bo niestety ta regulacja jest tak zrobiona ze przy próbie rozmontowania wsio szlak trafi...tzn regulacje.. nie bedzie sie trzymac kupy sam testowałem... używke sobie załatw Edytowane 25 Maja 2006 przez pit_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi