kris02 Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Mozna sie kiedys umowic na jakas przejezdzke nie mamy do siebie daleko. Napewno :D ile masz wzrostu? i jak się czujesz na kawce??chociaż czarny lekko matowy... coś jak Monster Dark :clap: sliczny Wzrostu mam 175cm i na prawdę jest w sam raz. Bez problemu dosięgam do gleby. Jest pięknie dopasowany :icon_razz: Tak kolor jest bajer a w rzeczywistości bomba :biggrin: Kolorek faktycznie konkret! Pewnie sie jeszcze nie raz spotkamy na Bługarskich i innych takich :bigrazz: do zobaczyska i pamiętaj!! Oczy do dokoła głowy! :) pozdr. Mati słyszałem od Domela i Cytryny że jedziemy razm na Extreme Moto Show :icon_razz: A co do Bułgarskiej to ja sie tam pojawię już nie długo. Marco musi mi dać cynk kiedy będziecie na leszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 No właśnie... Na młodszego tj powyżej 94 nie było mnie stać :D TA KAWA TO 92' :biggrin: :icon_razz: Ale nie zawsze rok świadczy o motocyklu Moja kawa jest z 90 roku.Podczas zakupu miałem właśnie dylemat. Obok siebie stał GPX i GPZ z 94.Mogłem długo porównywać oba modele i padło jednak na GPX. GPZ był dla mnie trochę za mały i mimo lepszego rocznika, trochę bardzie "zjechany". Rocznik przy zakupie moto odgrywa drugorzędną rolę. Najważniejszy jest stan technczny i wizualny. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Pewnie sie jeszcze nie raz spotkamy na Bługarskich Marco musi mi dać cynk kiedy będziecie na leszku.proszę bardzo jutro od rana jest okazja żeby się zobaczyć :biggrin:przy okazji można dobry gest zrobić PSpo bułgarskiej jedziemy na bazar Edytowane 26 Maja 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 proszę bardzo jutro od rana jest okazja żeby się zobaczyć :biggrin:przy okazji można dobry gest zrobić PSpo bułgarskiej jedziemy na bazar Marco :icon_razz: GPZ stoi w HRG i będę go miał dopiero na przyszły tydzień. Kurcze ale spoko jesteśmy ciągle w stałym kontakcie to jeszcze mnie zdarzysz poinformować o najbliższym wypadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 gratulacuje , spoko moto , super kolor :biggrin: pzdr ps. uwazaj na rame - zart :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 bezpiecznej jazdy zycze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Niezla prezencja sprzeta dobry wybor pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi