Gość mattir Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Zwracam się do Was z ogromną prośbą.Chce kupić moto byłem przekonany do Kawasaki ZX 636 z roku 2003 ale po rozeznaniu okazało się że ciężko dostać graty do niego. Wszyscy każą czekać za niektórymi rzeczami nawet 5-6tygodni.Ale dowiedziałem się że jest do kupienia CBR 600 rok 2001 w podobnej cenie ale są do niego graty w większości od ręki.CBR gotowa do sezonu a w ZX do wymiany kilka większych rzeczy napęd, łańcuszek rozrządu, klocki itp.Co wybrać?? Porsze o pomoc.Mile widziane wady i zalety obu sprzętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Chodzi ci o motocykle uszkodzone?? No bo mówisz ze cieżko z gratami do kawki. Czy chcesz kupić do jazdy i zastanawiasz sie jak bedzie z częsciami po dzwonie?? sprecyzuj o co ci chodzi?? pzdr Edytowane 24 Maja 2006 przez MYCIOR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 CBR jest w stanie idealnym ale ZX ma pare gratów do wymiany ale ogólnie też stan ok poza tym tak jak pisałem napęd, klocki, łańcuszek rozrządu, aku i tarcze sprzęgłowe w ZX są do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ja bym wziął CBR bardziej popularna...ale ja to ja a Ty to Ty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Jaki przebieg ma Kawa, skoro już tarcze sprzęgłowe są do wymiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 honda marka znakomitajezeli chodzi o silniki i wykonanie...proponuje ci hondzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 CBR jest w stanie idealnym ale ZX ma pare gratów do wymiany ale ogólnie też stan ok poza tym tak jak pisałem napęd, klocki, łańcuszek rozrządu, aku i tarcze sprzęgłowe w ZX są do wymiany. jak ta kawak jest z 2003 i ma tyle do roboty do sobie ją daruj.Ile ona ma przebiegu 50 tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Kawa ma zrobione 6tysięcy a najlepsze jest to że tłok, pierścienie i cylinder wyglądają jak nowe więc nie wiem co tam było robione. Może poprostu koleś zabrał dobre częsci i wsadził stare??Bo to mnie ciekawi jak można w 6tyś zmęczyć łańcuch DID XW-ring wzmocniony i tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ehh Bierz CBR ..sam widzisz ze cos przy tej kawie bylo majstrowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Tylko że kawa jest dla mnie wygodniejsza i wydaje mi się że nieco szybsza i w ogóle jakaś lepsza nie wiem dlaczego mam takie wrażnie.Na CBR ciężko mi się w zakrętach dobrze złożyć-nie wiem czym to jest spowodowane. A na dodatek mój kumpel jeździ kawą na zawodach i całkiem nieźle mu idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 to kup kawe tylko nie ta :bigrazz: Jak to jest mozlwie zeby mot z 2003 roku musialo miec juz lancuszek rozrzadu wymieniany szczegolnie przy takim przebiegu :P odpusc sobie bo mozesz pozniej przez dlugi czas nie stanac finansowo na nogi.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 a tak w ogole to ile za ta Kawe z usterkami od Ciebie wołają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 tak jak stoi czyli do pomajsterkowania koleś chce 18tyś a za cbr cze 17.5tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 dolicz jeszcze do kawy czescie ktore bedziesz musial kupic to ci wyjdzie wiecej...nie wiem czymu sie zastanawiasz nad kupnem pewnie wyglad KAWY Cie kusi ?;) ja bym bral CBR rocznik 01 ojj dlugo CI bedzie sluzyla...ale i tak zrobisz jak uwazasz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Mam przewidziane fundusze i kawa nawet jak włoże w naprawy to się zmieszcze z kasą bo udało mi się dobrze ciuchy i kask wyrwać ;)Jakoś zawsze miałem słabość do kawasaki.Jeśli ktoś jeździł na 636 to proszę o wrażenia z jazdy oraz opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi