davgor Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 :D , dzisiaj o godzinie ósmej z rana, przyjechałem samochodem pod ośrodek egzaminacyjny.testy(1 błąd), potem placyk na zimnej jamaszce SR. Dwójka i sprzęgło(dowiedziałem się, że nikt tak nie jeździ(?)).miasto to już czysta formalność_od 6 lat mam prawko B. Maszyna już stoi w garażu, piękna czerwona CB 500. Poczekam na dokumenty, zakupię hełm ochronny i do zobaczenia na trasie! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Gratulacje i powodzenia.Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Gratulacje :D Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ale Ci dobrze... ja jeszcze troche muszę poczekać... Gratuluję :D Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Gratuluję egzaminu i maszyny, mnie to czeka za jakieś 1,5 miesiąca... Cóż szerokiej drogi i czekaj na papiery. W drogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 GRATULACJE!!! JA ZDAŁEM ZA 2 RAZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Gratulacje :D ;) :biggrin: Szerokości POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 No to Ci zycze cierpliwego czekania :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ;) dzięki za dobre słowo;), szczerze powiedziawszy to mam ochote wyjąć moto i bez tablic i bez prawka śmigać. Najgorsze jest to, że nawet jeszcze kasku porządnego nie mam. Co prawda jest taki po (W)iejskim (S)przęcie (K)askaderskim ale jest za duży a pod gąbkami w środku sa długie na centymetr śruby od brakującej szyby, heheh. Już może lepiej rzeczywiście troche poczekam, myśle że na początek kupie Lazera na allegro-jakieś 260PLN. Używaną skórę na ten sezon. Potem jak wiadomo "się zobaczy" :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ja bym ci radził kupić jakiś lepszy kask, nie za 260 zł. W każdym razie bezpieczeństwo najważniejsze. Na tych rzeczach się nie oszczędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam i gratuluję ...kolejne CB na trasie ..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 ;) dzięki za dobre słowo;), szczerze powiedziawszy to mam ochote wyjąć moto i bez tablic i bez prawka śmigać. Najgorsze jest to, że nawet jeszcze kasku porządnego nie mam. Co prawda jest taki po (W)iejskim (S)przęcie (K)askaderskim ale jest za duży a pod gąbkami w środku sa długie na centymetr śruby od brakującej szyby, heheh. Już może lepiej rzeczywiście troche poczekam, myśle że na początek kupie Lazera na allegro-jakieś 260PLN. Używaną skórę na ten sezon. Potem jak wiadomo "się zobaczy" :bigrazz: Moje graty:) Sam jestem w podobnej sytuacji, czeka mnie jeszcze tydzien czekania na dokument... ale ja kask i cala reszte kompletowalem na 2 miesiace przed egzaminem:) Najbardziej boli, jak trzeba sie zawrocic na parkingu gdzie koncza sie garaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przems Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) ja ruszam na podbój WORDA w przyszłą środę. mam nadzieję że się uda...Słyszałem natomiast że można złożyć w WORDZIE po zdanym egzaminie podanie o przyspieszenie wszystkich procedur. Płaci się jakąś ekstra kasę i wtedy podobno obieg dokumentów pomiędzy urzędami nie odbywa się pocztą tylko kurierami, co zdecydowanie przyspiesza moment odebrania dokumentu.Ktoś to kiedyś testował albo słyszał o czymś takim?pozdro Zapomniałem o najważniejszym ;)GRATULACJE Edytowane 25 Maja 2006 przez przems Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Jak chodzi o przepływ dokumentów z WORDa do wydziału komunikacji itp. itd. to u mnie na odległej prowincji procedura trwa 2-3 tyg. Byłem dzisiaj przerejestrować moto(2 godz. kolejki wliczone), rozwiązać starą umowę z ubezpieczycielem(Warta). Prawko do odbioru w połowie czerwca, może trochę wcześniej. Jeszcze tylko ubezpieczę się w PZU, kupię cały strój kosmonauty... i na benzynę już kasy nie starczy :bigrazz: trzeba będzie wyemigrować zarobkowo na wakacje, a moto w garażu. O paradoksy życia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi