maxt Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 wlasnie uslyszalem, ze poli prowadzi akcje znakowania samochodow. jestesmy silnym, w miare zintegrowanym lobby ;) , moze warto zainicjowac taka akcje dla motocykli?kolegow moderatorow prosze o priorytetowe potraktowanie tematu. jesli powtarzam sie, oczyscicie mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ja motocykl mam oznakowany Datatagiem, tylko brak jakiejs bazy danych -w ktorej by sie znakowane motocykle znajdowaly :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 to niech poli robi baze zintegrowana z wydzialami komunikacji. trzeba dzialac, bo motocykli przybywa i znowu powstanie 10 baz w roznych systemach i cale znakowanie psu na bude. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Żeby tylko z czasem nie wyszło jak z LoJackiem. Właściciele aut pomontowali a Policja (bo nic z tego nie miała) zrezygnowała z prowadzenia monitoringu aut z tym systemem.Także co z tego że my sobie moto oznakujemy jak nikt nie bedzie tego wykorzystywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ciekawa sprawa .....ja bym był za...... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 siemka ostatnio widziałem na Łodzi oznakowaną ZX12R całkiem spoko to wyglądało i nawet nie spuło tak moto. Miała na kazdej części lakierowanej (bak,boczki,blotnik,zadupek) natrysnięte (lub nabity)nr ok 10 cyfrowy koloru białego.Felgi i rama tez były oznakowane. U nas w PL przyda sie kazde zabezpieczenie które zniechęci złodzieja, ja jabym wiedział ze mają mi go ukrac to wolabym go komus dać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 siemka ostatnio widziałem na Łodzi oznakowaną ZX12R całkiem spoko to wyglądało i nawet nie spuło tak moto. Miała na kazdej części lakierowanej (bak,boczki,blotnik,zadupek) natrysnięte (lub nabity)nr ok 10 cyfrowy koloru białego.Felgi i rama tez były oznakowane. U nas w PL przyda sie kazde zabezpieczenie które zniechęci złodzieja, ja jabym wiedział ze mają mi go ukrac to wolabym go komus dać. pzdr to byly oznakowania z zagranicy jak sie domyslam? bo w polsce znkauja rowery i samochody - motocykli nie ma :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Jak to nie ma mozliwosci znakowania motocykli? http://www.autodot.pl/ Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 A jakie są koszty takiego oznakowania? Czy dochodzą do tego jakieś składki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Witam, ja polecam znakowanie systemem DNA. W firmie ojca (Peugeot Motomarket) w Poznaniu na ulicy Pułaskiego 21 (na przeciwko motobazaru) można się dowiedzieć szczegółów http://www.autozabezpieczenia.pl/?go=z_ost...co=1119127781.t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Wszystko pięknie, ładnie, ale ILE TO KOSZTUJE??? Chociaż mniej więcej...500, 1000,5000PLN? Nie mam ochoty wydzwaniać po firmach, jeśli cena jest dla mnie nieosiągalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam, oznakowanie motocykla systemem DNA kosztuje tyle samo ile samochodu...czyli coś w okolicach 300 zł :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 300 pln ?????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Witam, hehe Chri$ możesz rozwinąć....bo nie za bardzo wiem co to znaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam, hehe Chri$ możesz rozwinąć....bo nie za bardzo wiem co to znaczy ;) no drogo drogo, o to mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi