Kuba86 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=104053273 czy ta ? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=104084297 ta mi sie podoba i jest atrakcyjna cena ...ale nie ma protektorów ...wiec i tak by mnie to wiecej wynioslo A moze za ta kwote (okolo 400zł) znajde jakos lepsza kurtkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) według mnie pierwszy link to kurtka model TRICKY jest w innych kolorach kilka osób z forumja ma o sobie ja bardzo chwali byl temat podjarze zakladany przezmnie poszukaj o kurtkach HG!! model tricky to dobrze wykonana kiurtka ma protektory i jak dobrze pamietam sa tez chyba te modele z membrana goretexowa ale to musisz sprawdzic pojedzie na wiertnicza 65a do Tadka i on tam ma wiekszosc modeli HG z obecnej kolecji jka i lat ubiegłych doradzi i potargujesz sie to wyjdzie do ta samo co na allegro albo i taniej pzdr Edytowane 23 Maja 2006 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Posiadam skórę nie pierwszej młodości bo też używkę kupiłem na allegro za 240 zł ale wykończenie jakie oni robią to i mnie przeżyje..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja-Toudi Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam :D co do tej pierwszej to nie jest dokladnie model Tricky ale o ile sie dobrze orientuje to nie wiele sie od niej rozni ;) ja osobiscie wybralabym ta pierwsza :biggrin: (sama posiadam Tricky i baaaardzo ja sobie chwale jest naprawde wygodna i ma jescze pare innych plusow) zreszta rzeczywiscie wybierz sie do Tadzia na Wiertnicza i przymierz to bedziesz wiedzial :biggrin: PS powodzenia w zakupie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dzieki Dzieki rozumiem ze polecacie HG ....a do Tadzia no jakos mi nie podrodze ;) raczej za daleko mieszka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Alicja na jakim moto smigasz??;) udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja-Toudi Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Alicja na jakim moto smigasz??:bigrazz: udanych zakupów smigam jak na razie na nauce jazdy ;) ale kurteczke przetestowalam dokladnie smigajac na plecaku w naprawde roznych warunkach pogodowych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Witam jesli już to ta pierwsza , bo przynajmniej ma ochraniacze ale jeśli chodzi o tekstyl to zobacz tez retbike i metro też są niezłe choć polskie i chyba cos koło tych pieniędzy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam jesli już to ta pierwsza , bo przynajmniej ma ochraniacze ale jeśli chodzi o tekstyl to zobacz tez retbike i metro też są niezłe choć polskie i chyba cos koło tych pieniędzy pozdrawiam metro odpada a Retbike hmm a ktora bys mi polecil z tej firmy ? bo ogladalem te na stronie retbike to wizulanie nie widza mi sie ale wiem ze bezpieczenstwo wazniejsze....a co lepsze modeka czy retbike ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 metro odpada a Retbike hmm a ktora bys mi polecil z tej firmy ? bo ogladalem te na stronie retbike to wizulanie nie widza mi sie ale wiem ze bezpieczenstwo wazniejsze....a co lepsze modeka czy retbike ? mniej więcej chyba są porównowywalne chociaż ja skłąniam się w stronę retbika-bo jest polski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi