TIJO Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Siema :D Czy ktoś wybiera się na Cross Country do Mirocina Dolnego ?? Zawody odbędą się 27.05.2006 . Ja niestety będe tylko w roli obserwatora z racji tego , że mam problemy zdrowotne :biggrin: Ale tata wystartuje na mojej CR'ce , jego koledzy na CRF'ie , Dr 500 , CR 125. Ja będe się starał skręcić jakiś fajny film i porobić fotki. Myślę , że będą to fajne zawody :buttrock: :) Tu plakat zawodów : http://img143.imageshack.us/img143/361/mirocin7mk.jpg Pozdr. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 ja jade!!!tez jako obserwator niestety.... ale bedzie duzo ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 powiedz jaka to mniej wiecej czesc polski, bo ja gdzies blisko to moze moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 powiedz jaka to mniej wiecej czesc polski, bo ja gdzies blisko to moze mozekilka kilometrow na poludnie od zielonej góry.www.mapa.szukacz.pl - polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 woj. lubuskie niecale 30km od zielonnej gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Będe na 100% ;) jestem już tam jedną noga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Skoro taki temat został założony to sobie pozwolę zapytać ze sporym wyprzedzeniem, kto się pojawi na cross country 14/16.17.2006 w Krokowej?podaje linka gdzie jest mapka jak dojechać http://yamaha-gdynia.pl/qgc/pol/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 jawak motorem bedziesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 no sie zobaczy jaka bedzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 jak bedzie pogoda W co wątpie bo zapowiadają deszcz :bigrazz: czyli będzie błotko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 W co wątpie bo zapowiadają deszcz :bigrazz: czyli będzie błotko :P Lepiej :icon_razz: na tym torze jest zajebista glina :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Powiem tyle BYŁO SUPER !!!! :D Naprawde nie żałuje , że pojechałem , szkoda tylko , że nie uczestniczyłem w wyścigu :D No ale mo ze innym razem :D TUTAJ FOTKI : http://www.bikepics.com/members/tijo/06crosscountry/Na jutro postaram się wrzucić film z zawodów :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 taki mały offtopic...Jak to jest z torami crossowymi...jeżeli chciałbym sobie po takowym posmigac, musze cos placic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 taki mały offtopic...Jak to jest z torami crossowymi...jeżeli chciałbym sobie po takowym posmigac, musze cos placic??to się teraz nazywa chyba szpitalne :biggrin: zazwyczaj jest tak , jak tor jest czyjąś własnością to jest pobierana opłata. Ale nie zawsze jest to przestrzegane i stosowane. Wszystko zależy od właściciela toru.Kiedyś gdzieś czytałem że opłata za użytkowanie toru powinna być uiszczona u właściciela lub dzierżawcy toru bo w takowej opłacie jest wliczone ubezpieczenie, ale ile w tym prawdy to ciężko mi powiedzieć. Zazwyczaj jak ktoś kasuje to po to by na tym jeszcze zarobić...co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 w mirocinie akurat mozesz se wjechac i jezdzic ile chcesz bo nikt tego niepilnuje a jak chcialbys na tamytych zawodach jechac to wpisowe bylo 60zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi