Barył Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ponieważ sezon w pełni a mam nadzieję że pogoda dopiszę mam propozycję nie do odrzuceniaPo Kulikowisku które odbędzie się w sobotę proponuję ruszuć popatrzeć na nasz kraj mlekiem i miodem płynący z wysokości siodła motocykla.Moja propozycja jest następująca po bemowie ruszamy do Kazimierza przeprawiamy się przez wisłę w Janowcu znajdujemy noclegi i przystępujemy do dalszego ciągu integracji ( jeżeli czas pozwoli po drodze możemy zachaczyć np. o Czarnolas) Niedzielny ranek to może być Sandomierz i Ujazd zresztą tą trasę można obgadać przy browarku na rynku w KazimierzuGeneralnie to jest propozycja poprostu chcę być na bemowie i nie chcę być w weekend w wawie czekam też na wasze pomysły prędkość dostosujemy do najsłabszych sprzętów zakładam 90-120km/h Jeżeli są chętni trzeba by ustalić liczbę uczestników aby zarezerwować jakiś nocleg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Noo.... widzę że zdecydowanie "słowa wprowadzasz w czyn" :D ...ale do Kazimierza? Czy to nie zbyt "warszawskie"?! :) to prawie jak jazda na rynek pod kolumne Zygmunta :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Noo.... widzę że zdecydowanie "słowa wprowadzasz w czyn" :buttrock: ...ale do Kazimierza? Czy to nie zbyt "warszawskie"?! :( to prawie jak jazda na rynek pod kolumne Zygmunta :DOczekuje konstruktywnej krytyki :) jak zaznaczyłem kierunek jest mi obojętny byle przed piątkiem ustalić mniej więcej ilość osobników/iczek jaka się pisze na wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Aczkolwiek się nie przyłączę (niestety...) ale może Nałęczów zamiast Kazimierza? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Kurcze ja rozumiem że jakaś część ludzi nie może się wybrać na 2 dni ale czy cała reszta kupiła sprzęty po to by się lansować i do knajpy nimi jeździć ?? ;)Rob jakby co to mam śpiworek ze sobą i kasę przy d...ie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) ...ale czy cała reszta kupiła sprzęty po to by się lansować i do knajpy nimi jeździć ?? ;)...no to po ambicji pojechales... :bigrazz: :P :P ...i coz mi pozostaje... JADE! :smile: :( ...na kulikowisko biore niezbedne klamoty i hajs... tylko ze nie chce jechac... do kazika... ani w okolice... wymyslimy azymut na miejscu... ...z piekielnym pozdr :D, w DOPISANE: ...aha najchetniej to pojechalbym gdzies nad bug... zeby moc pokrzyczec :crossy: DOOO PIEEEEKLAAA :P Edytowane 25 Maja 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Niestety, moto stoi w serwisie, a ja i tak wyjeżdżam w sobote wieczorem i wracam we wtorek :bigrazz: A Virago nie pojadę, bo nie chcę kusić losu ;) Może next week... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Wojtasik i B. Dobrze kto chce niech bierze klamoty i jedziemy na żywioł :bigrazz: może pogrzebię troche w sieci i spiszę jakieś telefony i adresy agroturystyk co innym zainteresowanym też polecam ;) np.http://www.nadbugiem.com.pl/wizytowka.php?n=32 Edytowane 25 Maja 2006 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 z Wawy do Kazimierza Ja Was moge odprowadzic ! Mieszkam w Pulawach 15km od Kazimierza to moze na herbatke wpadniecie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 a co mi tam... jak nie będzie lało to bierem Niunię i śmigamy z Wami.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 i ja sie pojawie w kazimierzu jak juz bedziecie...Waldi ma do mnie kontakt do da znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Jutro przed 19 kupuje motocykl :biggrin: Milo by bylo spotkac sie w Kazimierzu Pozostawiam swoj nr tel, dajcie znac jak bedziecie w Kazimierzu 886 501 912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 a co mi tam... jak nie będzie lało to bierem Niunię i śmigamy z Wami.... ;-)...no!... to mnie sie podoba... :icon_razz: btw. ktora Niunie... ta ruda czy ta czarna? :biggrin: Pozostawiam swoj nr tel, dajcie znac jak bedziecie w Kazimierzu 886 501 912...obawiam sie ze nie zawitamy do kazika... chyba ze sie myle... :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 ...no!... to mnie sie podoba... :D btw. ktora Niunie... ta ruda czy ta czarna? :biggrin: obie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 haha... pierwszy! :D ...odmeldowywuje sie... dotarlem doma caly i nawet mnie nie zmoczylo od chwili jak sie rozstalismy... :( amulet przeciwdeszczowy (zalozenie kombinezonu przeciwdeszczowego ale dopiero po tym jak bylem juz caly morky - przy. red.) spisal sie swietnie...a tak w ogole... dzieki wszystkim za sympatyczny wyjazd... a gdyby nie dzisiejszy grad na trasie... byloby od poczatku do konca... git... no ale coz... w gradzie jeszcze nie jezdzilem... wiec jest nowe doswiadczenie... :( ...o wlasnie obym nie zapomnial.... coby odhaczyc gradobicie na moto... :D ...pozdro i do nastepnego,w ps. DOOO PIEEEEKLAAAA ! :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi