marknt Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 jakaś dziwnie trzęsie przy tylnym kółku , czy może być takie bicie opony, nie widać żadnych śladów (bani)trzęsie całym tyłem , aż się śrubki odkręcają , na łożysku też nie ma luzu , może przekładnia, ale toby coś zgrzytało, lub żle pracowało. Przenosi się na całą ramę.Moze ktoś ma pomysła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A może po prostu koło jest skrzywione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 To nie jest koło. Koło to by motor latał i by widział chłopak. Na moje to bedzie sprzęgło. Miałem sam taki przypadek po wymianie sprzęgła. Ponieważ kupiłem sprzęgło regenerowane a nie oryginalne. W regenerowanym były naklejane na nowo ten materiał który ciągnie. I nie zostało ono ponownie wywazone. Jest to jedyny powód. Jezeli ty sprzęgła nie wymieniałeś to może się cosik oderwało lub pękło, np. spręzynka albo owy materiał. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi