bimota Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Qadrat napisał: Bo są japońskie 😄 Jak ma być tanie i w miarę młode to zainteresuj się tajwańską produkcją: Kymco, SYM, Daelim (to chyba Korea?). Do Kymco jest świetna dostępność części, do dwóch pozostałych nie jestem pewien, wysłałem maila do importera SYM bo się zastanawiam nad jednym ich modelem z 2011 roku i zobaczymy co odpiszą. Zawsze mi się wydawało, że włoskie motocykle dużo nie ustępują japońskim motocyklom. Takie Ducati, Aprilia, Cagiva, Moto Guzzi, MV Agusta dość dobrze rywalizują na Moto GP. Zapewne chodziło Ci o samą markę skuterów Piaggio, ponieważ inne skutery tych firm co wymieniłem, mogą być równie drogie co ich japońskie odpowiedniki? Edytowane 8 Lutego 2020 przez bimota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 To co się dzieje w Moto GP a rynek motocykli dla zwykłego śmiertelnika to chyba dwie różne bajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimota Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Jaką przewagę mają japońskie skutery w stosunku do włoskich serio pytam? Moja ostatnia przygoda z motocyklami była wiele lat temu, ale to były same dwusuwy typu Simson, MZ ETZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi