markos Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Stacyjka z boku na tej pokrywie, tak jak w charcie. jak jedziesz, to kluczyk wyciągasz. :) Z tymże kluczyk pasujący do każdego simla kosztuje 5 złotych w sklepie z motorami, to w charcie już lepiej, bo stacyjka owszem z boku, ale kluczyk normalny, a nie takie jak w simku, nie wiem jak to nazwać... Ja na to mówie patyk. :(. :D A za charta dałem 1200, ale to było dość dawno. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 w charcie fajna stacyjka jest ale tez troche namieszane z pozycjami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 ja za swego charta dalem kiedys 400 zl :buttrock:nie mial kluczyka ( tzn mial ale polanany w stacyjce) znalazlem taki fajny patent by za prawie darmo miec sprawna stacyjke :crossy: (rozbiera sie cala stacyjke i wymienia bębenek wraz z kluczykiem ktory pasuje z zuka nysy syrenki warszawy ... ) to tak jakby ktos mial podobny problem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 ja swojego kupilem za 650 w dobrym stanie...pojezdzil tydzien i w remont prawie drugie tyle wlozyc musze polowe juz wlozylem moja rada jeszcze : niekupuj tlumikow i blotnikow tylko lepiej na cylinder albo cos zbieraj bo napewno sie remonyt szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 I jeszcze czy Simson ma stacyjkę (ozcywiscie s 51 ) W zależności od wersji wyposażenia. Modele oznaczone literą "N" nie miały stacyjki (tak jak mój Simson gdy był jeszcze w oryginale, ale teraz ma stacyjkę, alarm i parę innych przydatnych bajerów :buttrock:) Pozdrawiam Cycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 ja za swego charta dalem kiedys 400 zl :Dnie mial kluczyka ( tzn mial ale polanany w stacyjce) znalazlem taki fajny patent by za prawie darmo miec sprawna stacyjke ;) (rozbiera sie cala stacyjke i wymienia bębenek wraz z kluczykiem ktory pasuje z zuka nysy syrenki warszawy ... ) to tak jakby ktos mial podobny problem :biggrin: Hmm. dobre. :biggrin: Musze pokombinować, bo mi już stacyjka sie dość wyrobiła, jeszcze troche, to śrubokręt wystarczy, żeby go odpalić. :biggrin: I pasuje bez problemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 tak, tylko potem dobrze zloz :Dmoja stacyjka tez byla wyrobiona tak ze moznabylo srubokretem krecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi