Kaze Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Znacie kogoś kto sprowadza dobre motocykle crossowe? Nie chce kupować krajówki bo już raz sie "przejechałem" na polskim złomie z allegro. Także jeżeli macie kogoś to piszcie, najlepiej kogoś kto nie wciska kitu. Pozdro i dzięki. Edytowane 20 Maja 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Koło Sochaczewa w Paprotni gościu sprzedają dobre sztuki. Krystian z 4um ma konkretne namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Ok, dziękuje za informacje, zaraz do niego napisze. P.S sprawdziłem w szukaj i nie ma tego użytkownika, albo źle szukam. Edytowane 20 Maja 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Oto jego profil http://forum.motocyklistow.pl/kristi-rx125-m4321.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 kristi_rx125 tak szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek G.K Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Witam.Znam kolesia co sprowadza idealne motorki crossowe.Sam od niego kupiłem i jestem bardzo zadowolony.Numer tel:0-885-509-783 Polecam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) U nas chłopaki przywożą tylko crossy, młode raczej od rocznika 2001. Zawsz można obejrzeć kilka i wybrać coś co przypasuje :biggrin: Edytowane 28 Maja 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Mam takie pytanko. Wyjeżdżam do Włoch na 2 tygodnie i mógłbym się tam rozejrzeć za motocyklem typu Aprilia RX. Tylko, że lece samolotem i nie miałbym jak go przetransportować. Znacie kogoś kto jeździ do Włoch i za opłatą (rosądną) mógłby mi go przywieźć do Polski? P.S. Zna ktoś adresy jakichś włoskich serwisów internetowych z ogłoszeniami oprócz ebaya? Edytowane 28 Maja 2006 przez remy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Mam takie pytanko. Wyjeżdżam do Włoch na 2 tygodnie i mógłbym się tam rozejrzeć za motocyklem typu Aprilia RX. Tylko, że lece samolotem i nie miałbym jak go przetransportować. Znacie kogoś kto jeździ do Włoch i za opłatą (rosądną) mógłby mi go przywieźć do Polski? P.S. Zna ktoś adresy jakichś włoskich serwisów internetowych z ogłoszeniami oprócz ebaya? www.moto.it - odezwij się na priv albo na kom to może coś ci podpowiem z transportem. Może i ja bym coś wziął bo podzieliło by się na pół.Pozdro Edytowane 29 Maja 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 kristi a nie wiesz kiedy ten koleś wraca z włoch(ten z częstochowy) bo mam tydzien na pogadanie z nim potem wyjezdzam na 2 tygodnie ;];];] i dopiero mógłbym sie z nim skontaktowac na poczatku wakcaji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ja mam ojca we wloszech , bede tam cale wakacje i napewno bede cos patrzyl za moto , jak znajde cos fajnego z enduro/cross to moge dac znac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi